citiram `E ovako. xbox ima svu mogucu opremu. 9 original igrica koje su u inostranstvu kostale po 35 evra komad. ima daljinski i slot senzor jer se moze koristiti kao dvd plejer. ima multi dzojstik za gomilom dugmica. i ima senzor stanicu za memoriske i ostale prikljucke. limitirana serija od providne zelene plastike ima kabel za povezivanje sa tv-om . inace ovo je model kao sonu playstation 2. a mobilni sony ericsson poseduje novu memorisku m2 1gb usb kabel i punjac. tel je u odlicnom stanju. ima vrhunsku kameru od 8.1 megapixela,navigaciju,wi-fi i gomila drugih opcija`
dajte procenu koliko sta vredi i da li se isplati da menjam . ps.neznam lika-nismo saradjivali javio se preko kupujemprodajem...predlozite na koji nacin da izvrsimo razmenu ako se odlucim
Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
NIKAKO! Ako taj kuler što si napisao stvarno obezbeđuje `100 puta bolje hlađenje od originalnog` prodaj nekom taj fenomenalan sistem, može NASA da ga iskoristi za hlađenje spejs-šatla u povratku.
nije dzaba tolko skup :) ...bez zajebancije malo je bucan ali ladi za sve pare pa i vise ,znaci da ostavim komp do daljnjeg? :) komp je moj ja sam dobio ponudu
Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
`de ako ti neces da menjas, prosleti mi na email njegov telefon.
Imam ja slicnu konfu, hteo bih da se menjam sa njim za to.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: nije dzaba tolko skup :) ...bez zajebancije malo je bucan ali ladi za sve pare pa i vise ,znaci da ostavim komp do daljnjeg :: :) komp je moj ja sam dobio ponudu :: :: :: Phenom II x 4 955 BE 3.2GH :: ASUS M5A97 PRO :: SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MH :: za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :) :: ::
proveri mail Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.