Uzeo bih Athlon DualCore 4200+,gledao sam po forumu i u dilemi sam koju plocu da uzem:da li Asus M2n32SLI-Deluxe ili MSI K9N Ultra-2F?Mogu da odvojim do 80 evra.I koja bi mi graficka najbolje legla uz sve to(da bude od 80-100 evra)?
da ne ulazim u strucnu diskusiju ASUS (a posebno ovaj model) su 2 klase ispred MSI ploca. Bez dileme: ASUS. Tu bi ti lepo legao neki ATi (ako se prvise ne igras i ne mrzi te da pojuris pastcheve) dakle neki x1650pro, recimo PowerColor model, odlicni su...
tesko ces naci Asus M2n32SLI-Deluxe za 80 eura ona je oko 160 ako se nevaram,mozes da uzmes M2N-E super ploca za nekih 80 eurica,za grafiku se slazem najbolji izbor za te pare Ati 1650
:: Uzeo bih Athlon DualCore 4200+,gledao sam po forumu i u dilemi sam koju plocu da uzem:da li Asus M2n32SLI-Deluxe ili MSI K9N Ultra-2F?Mogu da odvojim do 80 evra.I koja bi mi graficka najbolje legla uz sve to(da bude od 80-100 evra)?
Ja imam MSI K9N Sli Platinum, zadovoljan sam, drzim overclocovan cpu i i memoriju i stvarno nemam nikakvih problema! Jedino bi moja zamerka bila na hladnjak cipseta, dosta se greje, mogli su da stave i veci, ili aktivni....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.