Brend name ili no name konfiguracija pitanje je sad!?
STRANA 1 OD 1
Hadrijan
Brend name ili no name konfiguracija pitanje je sad!?
28.11.2011. 12:03
T40600
status: user broj poruka: 6
Molio bih upućene da mi pomognu oko dilema... A one su: - Kupiti brendiranu konfiguraciju za xxx dinara ili neku anonimnu ali jaču za istu sumu novca? - Ko ima najširu ponudu brendiranih racunara? - Koje su prednosti i mane prvih, a koje drugih mašina?? Nije mi potrebno ništa `napucano`, već nešto za prosečno svakodnevno kućno korišćenje, ali da radi stabilno, tiho, ... Hvala svima unapred. Srdačan pozdrav!
Prednosti brendiranih mašina je što su temeljno proverene i testirane pre puštanja u prodaju, pogodne su za firme i institucije jer uz njih treba da sleduje ful podrška i održavanje. Mane su što te ne puštaju sam da prčkaš po njima, a često od toga i ne bi imao osobite vajde jer nekih od delova kao što su ploče i napajanja nema posebno u prodaji.
Za kućnu upotrebu naravno da je bolja no-name konfiguracija jer dobiješ mnogo jače za iste pare i šta god da joj se desi može da se sredi okastim ključem 13 uz malo litijeve masti.
Radio sa HP, IBM i Lenovo brendiranim masinama i ono sto one nude je pouzdanost. Kvalitetne/proverene komponente ugradjene u konfiguracije (jer prva klasa ide njima, a ne nama boraniji), rezultiraju stabilnim radom na duzi rok.
Performanse, isplativost, ... su na strani kucnih budzevina. I one mogu da rade odlicno na duzi rok - zavisi od srece.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: Prednosti brendiranih mašina je što su temeljno proverene i testirane pre puštanja u prodaju, pogodne su za firme i institucije jer uz njih treba da sleduje ful podrška i održavanje :: Mane su što te ne puštaju sam da prčkaš po njima, a često od toga i ne bi imao osobite vajde jer nekih od delova kao što su ploče i napajanja nema posebno u prodaji :: :: Za kućnu upotrebu naravno da je bolja no-name konfiguracija jer dobiješ mnogo jače za iste pare i šta god da joj se desi može da se sredi okastim ključem 13 uz malo litijeve masti.
+1 ako izuzmemo domaće `brand` računare sa imenom konjtrejd i gigašit i slične...
servispc bre
:: Prednosti brendiranih mašina je što su temeljno proverene i testirane pre puštanja u prodaju, pogodne su za firme i institucije jer uz njih treba da sleduje ful podrška i održavanje :: Mane su što te ne puštaju sam da prčkaš po njima, a često od toga i ne bi imao osobite vajde jer nekih od delova kao što su ploče i napajanja nema posebno u prodaji :: :: Za kućnu upotrebu naravno da je bolja no-name konfiguracija jer dobiješ mnogo jače za iste pare i šta god da joj se desi može da se sredi okastim ključem 13 uz malo litijeve masti.
Samo da se nadovezem na vec postojece odgovore. Uzeo sam za firmu do sada 3 HP brand masine u Shitatronu sa instaliranim Win 7. Nisu skupe, za sada rade ok, mala kucista zgodna da se gurnu pod sto, tiha, i sasvim ok za office i home (bez igranja igrica)
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.