iskreno kontao sam vise da uzmem taj altos gemer al i harry je dao dobar predlog mada nisam siguran imam nekih 20 dana da odlucim....tako da mozemo polako razglabati pa cemo na kraju da vidimo sta ce pasti nadam se da ce jos neko dati koju ideju ili neku izmenu sta ja znam noob sam sto se tice ovog :P
Nikada nije bolje uzeti vec sklopljenu masinu, mozda malo jeftinije prodjes ali ne bolje.
Za 40 000 idi na phenom II 955 neku am3+ plocu 4gb ili 8 gb rama manji hdd jer im je sd cena bolest 500 gb ili 320 , manje od toga ne ne slabiju grafiku od 550 ti ili 6770 tt kuciste minimum lc 600h napajanje
ovo ti je neki minimum , neko ce ti vec dati konkretan predlog deo po deo.
Moze sa raznih mesta ili mora sve na jednom da se kupi? Placas u keshu ili mora na rate-cekove?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Koliko ja znam taj Athlon je FM1 socket,a ne AM3,tako da ne moze taj CPU u tu plocu. Ona prva confa iz e..i-a je skroz ok za te pare.Ona sto je postavio harry87 ima nesto bolju graficku,a sve ostalo je losije nego kod altos gamer-a.
citao sam forum i video par komentara da je kod gemera to napajanje jadno pa sam kontao da dam budzet 45-50 k max pa da mi vi date neke konfiguracije na razmatranje :D
imam vremena jos 20 dana do uzimanja :D al bi voleo imati prestavu sta uzeti -.-
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Nikada nije bolje uzeti vec sklopljenu masinu, mozda malo jeftinije prodjes ali ne bolje :: :: Za 40 000 idi na :: phenom II 95 :: neku am3+ ploc :: 4gb ili 8 gb ram :: manji hdd jer im je sd cena bolest 500 gb ili 320 , manje od toga n :: ne slabiju grafiku od 550 ti ili 677 :: tt kucist :: minimum lc 600h napajanj :: :: ovo ti je neki minimum , neko ce ti vec dati konkretan predlog deo po deo :: :: Moze sa raznih mesta ili mora sve na jednom da se kupi? :: Placas u keshu ili mora na rate-cekove :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
namerno sam naveo am3 plocu.. za 2-3 godine prodas sve komplet,pa jovo-nanovo! ne zaludjuj se nekim ``upgrade-om`` ovo ti je savrsen predlog! pozdrav..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.