Kad uklopim sve finansije i jedan deo sa kreditom preostaje mi da uzmem samo ovu knfiguraciju u Win-Win-u,da li ce da zavrsi posao i da li cu se poigrati malo sa novijim igrama? Altos Hawk (MA4PWP-1), A55/Athlon X4 631/4GB/AMD 6750/1B/DVD/500W
Ako ti je prioritet kupovina na rate, onda uzmi taj. Inace, moze bolje za te pare.
Sto se tice samog racunara, grafica je u rangu GTS250 nVidie samo dosta manje trosi i savremenija je. Ovo vazi pod uslovom da je DDR5. Ako nije, slabija je. Napajanje je verovatno neki Kinez, ploca je neka entry level i procesor je quad sa 4x 1MB L2 kesa.
Generalno gledano, to je solidan racunar. Nisam siguran koliko tacno kosta, ali na monitoru od `19 inca moze da izvuce vecinu igrica na mid-high podesavanjima sa normalnim brojem frejmova..
Sad videh cenu. Nije to uopste lose za 30k... No i dalje mislim da moze bolje ako zrtvujes recimo hard. Barem moze da se stavi neko iole bolje napajanje i mozda da se ugura HD6770, a da se neke druge stvari kompenzuju.
Recimo:
Athlon II 455 x3 3,3GHz AM3 - 61e MSI 760GM-E51 - 45e PowerColor HD6790 1GB DDR5 - 105e LC POWER ATX 648B 600W - 40e EXCELERAM 2GB 1333MHz - 7e WD 500GB 80e Optika bilo koja 15e
ova kombinacija ti je malo skuplja nego ta iz WinWin-a, ali ima dosta jacu graficku, bolje napajanje i po mom misljenju sasvim solidnu plocu. Dodatno jezgro mozda mozes i da otkljucas ovog x3 Athlonu, a i kao takav namirice ovu grafu...
Ako ti je ovo mnogo, idi na HD6770 MSI. Onda bi trebalo da bude oko 300e.
Što se tiče mašine, ona je ok, a što se tiče proizvođača...Altos-Prevarantos. Moli se da ti nešto ne crkne u garantnom roku, rodićeš mečku da isfuraš garanciju.
biostar ili asus (40e) exceleram 2gb 1066mh amd athlon II x2 620 3.3ghz (50e) xfx 5770 1024mb gddr5 (80e) cooler master gx 450w (30e) wd caviar green 500gb (70e) optika bilo koja sonynce/lite on (15e)
OVO BI TI BILO SUPER ZA IGRE I IMA DOSTA JAKU GRAFIKU ONA JE NEGDE U SERIJI GT440 I AMD JAKO DOBAR BLACK EDITIO EDICIJA I VELIKI OVERCLOCKING
Generalno nije ovo lose,samo gledaj da malo pratis likove koji predlazu a pritom znaju u dlaku svaku komponentu ili su jos na sve to i serviseri, kao cenjeni kolega iznad tebe
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: :: nesto ovako :: :: biostar ili asus (40e :: exceleram 2gb 1066m :: amd athlon II x2 620 3.3ghz (50e :: xfx 5770 1024mb gddr5 (80e :: cooler master gx 450w (30e :: wd caviar green 500gb (70e :: optika bilo koja sonynce/lite on (15e :: :: OVO BI TI BILO SUPER ZA IGRE I IMA DOSTA JAKU GRAFIKU ONA JE NEGDE U SERIJI GT440 I AMD JAKO DOBAR BLACK EDITIO EDICIJA I VELIKI OVERCLOCKIN ::
Hvala na savetima.Iskombinovao sam se za neki kes i narucio preko neta ovaj Altos Hawk i Samsungov 22` led za ukupno 41k,mislim da ce zacrsiti posao,gurace to igre na nizim rezolucijama,nisam ja mnogo zahtevan a vidim i da ova grafa moze da pokrene sve nove naslove.Posto sam do sada igrao na lap-topu ovo ce za mene da bude kao svemirski brod :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.