Amd Phenom II X4 955.Gigabyte GA-990XA-UD3 ili Intel i3-2100,Gigabyte GA-Z68AP-D3.Uzeo bih grafiku Gigabyte 6850 OC pa me zanima koja bi kombinacija bila bolja od ove dve za ovu grafiku
Prva varijnta. i uzmi Asusa ili Msi, bezi od tog Gigabyte-a...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
:: Amd Phenom II X4 955.Gigabyte GA-990XA-UD3 ili Intel i3-2100,Gigabyte GA-Z68AP-D3.Uzeo bih grafiku Gigabyte 6850 OC pa me zanima koja bi kombinacija bila bolja od ove dve za ovu grafiku
zato se i pale samo na ASUS-a. Ne kažem da je ASUS loš, daleko od toga, ali Gigabajtove ploče sa AMD-ovim čipsetovima su mnogo bolje od onih sa nVidijinim. I moja iz potpisa je prevalila dve godine, a problema gotovo nikakvih, tako da stvarno ne znam što kopirate Skaja, koji sere po Kajmacima, a nije koristio ni 6950 ni 6970.
Phenom II X3 720BE, GA-MA790X-UD3P, HyperX 2×2GB DDR2 1066, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS
1. Gigabyte plocama ne fali nista u smislu komponenti koje se u njih ugradjuju, zameram im sto im je BIOS konfuzan i sto je SF koji dolazi uz njih nikakav. 2. Upravo je pre nekoliko meseci uvezena poveca kolicina falicnih Gigabyte-ovih 6850-ica Pitajte Gligu79, i o njegovim mukama, javice se valjda...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
Apsolutno nista ne fali Gigabyte plocama, cak sta vise nude za isti novac za nijansu vise od Asusa, ali ih j*ebe BIOS. Jako je nepregledan. Samo iz tog razloga moje kuciste jos nije videlo Gigabyte plocu.
Za Bios se slažem. Porodio sam se dok nisam kloknuo memoriju i cpu. I što je najgore, vratio sam sve na def a posle par meseci opet nisam uspeo odmah da pronađem šta mi treba za oc... Fiat iustitia, et pereat mundus
i vishe nijednu nece,nepreglednost biosa najmanji problem.Drugari takodje 3-4 gigabye ploce crknute sto za amd sto za intel,da napomenem u vreme kupovine cena tih ploca je bila 70-100e.
Od tada ja MSI,nude mi najvishe za novac koji dam,takodje kvalitet su podigli na visok nivo.Asus je prvi pik,ali da dajem 20-30e vishe za isto dobijam sa msiem ne pada mi napamet.
Trenutno je prilično dobra situacija što se ploča tiče, standardno dobar Asus, Gigabyte pristojan, a ni MSI mi se poslednjih par godina ne gadi kao ranije. Čak i Asrock izbacuje simpatične stvari, na stranu kraća garancija. Još samo da i EVGA krenu da nabavljaju ko što su obećali i biće još bolje.
bre ako te taj nepregledni BIOS natera da se porodis/otelis ne znam kako bi ga drugacije zvao. Ali ako si ti zadovoljan, ko smo mi da te u bilo sta ubedjujemo...
U gluposti sveta blista mudost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: meni nepregledan bios nije dovoljan nedostatak za proglašenje nečega `shitom`.. :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
Da ce svi reci intel je bolja kombinacija u ovom slucaju.Inace sad mi je lakse posto sam za ortaka narucio Amd-a.Hvala svima puno na pomoci,a sutra mu sklapam masinu pa cu se uveriti kako radi.Sto se Gigabajta tice nisam nikad imao problema sa njima.Sve je radilo ok.Dobro napajanje i sve uvek radi kako treba
Wece bagre nema od Gigabyte ! ! ! Koje je to djubre majko mila...kupio sam jednu Gigabyte plocu ali je dan posto je istekla garancija pocela da baguje sa cd-romom da ga ne moze videti,hard radi kako treba ali cd rom nece,kupim badava cd kad ono nije on nego ploca,bacim sranje i na nagovor prijatelja kupim o5 Gigabyte koji je poceo da se gasi kada se zagreje,nista nije clock i slicno a ovo cudo crkava. Eto takav vam je Gigabyte smrdljiv i nikakav,shvatio sam da su biostar ploce za ovo djubre vrh vrhova a o drugim necu ni da pricam..... Moja topla preporuka kupite Gigabyte i neka vam cela zima u smaranju prodje,bole dati pare i kupiti sanke nego Gigabyte visete cete se igrati :))))))
Gigabyte BIOS nepregledan wtf, meni je riknula Gigabyte ploca sama od sebe, iskljucio komp izvukao iz zida, prosla grmljavina, da ga ukljucim, ne radi :), naravno u zamenu sam uzeo drugu Gigabyte plocu koja dan danas radi :).
ja mislim da samo ne treba generalizovati! To sto je neko bio baksuz pa mu se pokvari nesto za 5 dana a nekom izdrzi 10 godina ne znaci odmah da je proizvodjac dobar ili los... Vidjao sam da ljudima crkavaju komponente od msi-a, asus-a itd... Koliko puta samo vidjamo da neko sa meckom ili bmw-om stoji pored puta i ne moze dalje jer se recimo elektronika nesto sjebala a auto skoro nov, jel to znaci da su oni losi proizvodjaci automobila???
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x2 550 Black edition Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.