Uzeo sam prosle nedelje komp i sad sam hteo da ga testiram tako sto sam instalirao GTA IV i hteo da probam u MAX sett... imam dve graf i crossfire. Ajde sto nije hteo u max nego nije htelo ni na medium, mislim secka nije to to. A uz to i slucajno nadjem da mi ova graf ima ddr3 memoriju umesto ddr5 kao sto mi pise u konfiguraciji.
Liano 3650 apacer 4gb 1333 6670 ddr3 1gb + 6530d sto u crossfire-u daje 6690m ili d ne znam tacno.. Mislim da bi trebao da gura bez problema.
Nego sta da radim sa grafickom? da im trazim drugu? a uz to i hdd mi cvrci dosta...
Losa verzija pirata, probao neke krekove, ista situacija, lagovala je bez obzira na rezoluciju i podesavanja, na kraju sam lagovano g*vno obrisao. NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Dobro su ti rekli, ta 6670 ddr3 je dranje za neupućene, i do 40% slabija od ddr5 verzije. Ako ti u konfiguraciji piše ddr5 traži im ddr5 jebo im pas majku lopovsku.
Kad uključiš taj hibridni crossfire dodaće joj možda 20-30% snage što i dalje zavisno od igre može da bude slabije od 6670 ddr5 a ni ona nije nešto jaka da se usereš.
:: :: Ma hocu, a koliko je bolja ddr5. Gledao sam po forumima i rekli su mi da je ddr3 ta graf sranje. :: ::
:: Dobro su ti rekli, ta 6670 ddr3 je dranje za neupućene, i do 40% slabija od ddr5 verzije. Ako ti u konfiguraciji piše ddr5 traži im ddr5 jebo im pas majku lopovsku :: :: Kad uključiš taj hibridni crossfire dodaće joj možda 20-30% snage što i dalje zavisno od igre može da bude slabije od 6670 ddr5 a ni ona nije nešto jaka da se usereš :: :: :: :: :: Ma hocu, a koliko je bolja ddr5. Gledao sam po forumima i rekli su mi da je ddr3 ta graf sranje. :: :: :: ::
Da stvar bude još tužnija, možda sam i podterao. Imao sam tu nesreću da vidim koliko bedno radi 5670 ddr3, nisam bacao cifre na papir ali odoka je stvarno žalosno.
:: Nije bas 40% slabija, pretera ga sad :: :: :: :: Dobro su ti rekli, ta 6670 ddr3 je dranje za neupućene, i do 40% slabija od ddr5 verzije. Ako ti u konfiguraciji piše ddr5 traži im ddr5 jebo im pas majku lopovsku :: :: :: :: Kad uključiš taj hibridni crossfire dodaće joj možda 20-30% snage što i dalje zavisno od igre može da bude slabije od 6670 ddr5 a ni ona nije nešto jaka da se usereš :: :: :: :: :: :: :: :: Ma hocu, a koliko je bolja ddr5. Gledao sam po forumima i rekli su mi da je ddr3 ta graf sranje. :: :: :: :: :: ::
:: Da stvar bude još tužnija, možda sam i podterao. Imao sam tu nesreću da vidim koliko bedno radi 5670 ddr3, nisam bacao cifre na papir ali odoka je stvarno žalosno :: :: :: :: Nije bas 40% slabija, pretera ga sad :: :: :: :: :: :: :: Dobro su ti rekli, ta 6670 ddr3 je dranje za neupućene, i do 40% slabija od ddr5 verzije. Ako ti u konfiguraciji piše ddr5 traži im ddr5 jebo im pas majku lopovsku :: :: :: :: :: :: Kad uključiš taj hibridni crossfire dodaće joj možda 20-30% snage što i dalje zavisno od igre može da bude slabije od 6670 ddr5 a ni ona nije nešto jaka da se usereš :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ma hocu, a koliko je bolja ddr5. Gledao sam po forumima i rekli su mi da je ddr3 ta graf sranje. :: :: :: :: :: :: :: ::
Nista, resio sam da im vratim komp a oni meni novac posto ne moze drugacije.
Pa nista, sad mi lepo sasatavite konfiguraciju :D:D
moja vec postojeca je: AMD X4 Llano A6-3650 ASRock 55hv Apacer 4GB DDR3 1333MHz ATI Radeon™ HD 6670 1GB DDR3!( DDR3! A NE DDR5!!!) 1TB SATA II DVD±RW DL
Ko ti uvali ovo djubre? Kakav crni CF !! Ja bi trazio novac nazad pod hitno i vise ne bi usao tamo !!! Bukvalno sam protiv svih komponenti.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Nista, resio sam da im vratim komp a oni meni novac posto ne moze drugacije :: :: Pa nista, sad mi lepo sasatavite konfiguraciju :D: :: :: :: moja vec postojeca je :: AMD X4 Llano A6-3650 :: ASRock 55h :: Apacer 4GB DDR3 1333MH :: ATI Radeon™ HD 6670 1GB DDR3!( DDR3! A NE DDR5!!! :: 1TB SATA I :: DVD±RW D :: :: i kuciste i napajnje neko krs ,napajanje 500W
Verovao ili ne imaš i intel opciju, jes da je platforma na zalasku ali i amd bi ionako morao da menjaš ako oćeš upgrade. i3 540 sad može da se nađe za 75e i ako nađeš MSI P55-CD53 još ćeš i jeftinije da prođeš.
Pa dobro, sklopi nešto slično negde gde primaju čekove jebo ih ti.
Nije valjda da nemaš 3000 u kešu za polovan hard, i to bi te savetovao da ga uzmeš što pre, još ima da ih se nađe za toliko ali sve više ljudi počinje da stavlja 50-60e.
:: E da, fora je u tome sto mogu tj. moram da placam na rate. ili cekovima ili kreditnim karticama.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.