Da li neko zna nešto o MK Računarima - da li su ljudi korektni i da li su pošteni, sedište im je u Zrenjaninu ali to ne bi trebalo da znači mnogo (valjda), ja imam manje poverenja u Beogradske maloprodavce inače (već su me 2 puta zafrknuli za neke sitnice - al opet..)
Znači, ne bih nikoga da reklamiram ali sam bre primetio da za 1000 evrića kod MK - moš da kupiš aždaju nad aždajama (dobro, malo preterujem ali su gotovo u svemu za 20% jeftiniji nego većina maloprodavaca ovde + neće svi da smanje cene majku im.., a vidim da u Srbiji ništa ne moš na konkurentnost) - Ja bih da nagradim najkonkurentnije + plus ljudi rade u BGu, NSu i Zrenjaninu - svaka čast.
PRESKOÃITE OVAJ TEKST - radi se o mojoj nepažnji - ljudi su u cenovniku - a verujem i na sajtu - kao evre u stvari prikazali kroz svoje BODOVE, ako se ni varam, tako da kada odete na njihov cenovnik za sekund se oduševite ali uskoro (i to za malo da se zeznem) vidite da su cene u poslednjoj koloni (koja se ni ne vidi na startu) - cene izražene sa PDV-om - dosta velike ..
To ti je za nauk, a i svim drugima koji ne vode racuna. Pa pola tih prodavnica na svojim sajtovima stavljaju cene bez PDV-a!!! P.S. WEBHOUSE, u Beogradu, ti ima dobre cene. Pozdrav
:: :: To ti je za nauk, a i svim drugima koji ne vode racuna. Pa pola tih prodavnica na svojim sajtovima stavljaju cene bez PDV-a!! :: P.S. WEBHOUSE, u Beogradu, ti ima dobre cene. Pozdra :: ::
Ja kad bi uzimao nesto pogledao bi cene za svaku kompnentu ponaosob u vise firmi. I ako treba svaku uzeo u drugoj firmi (recimo procesor u jednoj, plocu u drugoj... itd ) Tako da ne postoji jedna firma u kojoj je sve najjeftinije, npr u jednoj firmi je apacer od 1gb na 800mhz 60e a to je recimo procesor skuplji ili ploca... (da ne reklamiramo sada ko sto nas opomenu ovaj iznad) :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.