Pazi ovako. Na polju komjutera svakodnevno izlaze u prodaju nove, bolje, jace i brze komponente, stoga je logicno da komponenta koja sidje sa trona na drugo ili trece mesto pojeftini za izvesnu svotu novca. to je neprekidan proces, tako da ako stalno budes cekao pad cena nikada neces pazariti makineriju. Od kolega si dobio preporuke sta da kupis, tvoju konfiguraciju su ocenili kao OK kupovinu. Komponente su relativno jeftine tako da daljim odlaganjem neces nista postici (izaci ce bolja grafika i ploca pa ces da cekas da one pojeftine i tako u nedogled). Pazari makinu i uzivaj. Dovoljno od mene, pozdrav.
E pa hvala ti prijatelju, i ja se sad slažem (..al ipak, nekako sam se nadao da će bar 5 dana pre nego što ja izvadim pare iz džepa - neko, ajd npr. ASUS da kaže - E od danas pokrećemo promotivnu kampanju za sve mlade Srbije i dajemo 75% popusta na sve proizvode -
To se, naravno, neće desiti
ALI, hvala puno, drago mi je da još uvek - neko hoće da pomogne!
sad ti je bas glpo da kupis komp, osim ako ti je bas zapelo, svako ko se malo bolje razume to zna, 22. ovog meseca intel drasticno obara cene,a obara ih i amd dodatno, drugo najvaznije graficke nove sa dx 10 izlaze milim 17. ovog meseca po evropi u prodaju, znaci oko pocetka maja ce ti biti idealno,za nov komp/nadogradnju.
Da Intel je najavio snizenje cena za u proseku 30-40 % Eto recimo c2d e4300 ce kostati 113$ (a sada kosta 163$) sto znaci da ce ako bog da kod nas da kosta 120e cim firme rasprodaju stare zalihe istih :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.