mislim da cena nije malo realna!konfig je ok-po mojoj skromnoj proceni(bez kucista) ta konfig je oko 80- 85 hiljada da je sam covek sklopi...(cene kalkulisane na gornjoj granici) + tu jos ima mesta za spustanje cena(akcije,popust za kes...) u svakom slucaju sacekaj i procitaj jos necije misljenje...
Kao što možeš pročitati i na benč forumu, većina članova se slaže da su kompovi generalno ok, dobar izbor komponenti itd, ali da je cena preterano visoka. Naravno ljudi koji stoje iza cele priče to opravdavaju rečima da ipak tu imaš neke beneficije, jelte, dodata vrednost, u vidu 72h servis i slično što u aktuelnim uslovima možemo samo da sanjamo. Naravno uvek se isplati više da sama sastaviš računar, naravno ko nije u mogućnosti uvek ima na raspolaganju i ovakve zaokružene varijante.
Da ne govorimo o komponentama gde se gleda da se uvali samo ono sto ne moze da se proda, doduse manje izrazeno u ovakvim slucajevima kad cene idu preko 700€
Naravno, mislim da je svima jasno da je dotični forum svojevrsni poligon za podguzne muve i silaženje niz dlaku admin/moderator timu.
:: `VECINA CLANOVA SE SLAZE` , pa u suprotnom bi ih bukvalno bicovali :: :: Nista licno druze ali moje misljenje a i vecine ovde o tom nacz kampu i nije na nekom nivou :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Uzeo večeras sa ortakom slučajno, tek sutra kereću zvanično sa prodajnom. .) http://www.gigatronshop.com/racunari/gigatron_storm-13035 Kažu da ce izaci info na sajtu sutra, da je računar ASUS rOG sertifikovan, po meni ovo ej bolesno dobra kupovina, ROG ploča, 2500K, 560 TI sda DC II hlađenjkem i super alloy komponente iste, Coolermaster odlični ikvalitetno kuciste. E tu ide moja preporuka :)
:: Naravno, mislim da je svima jasno da je dotični forum svojevrsni poligon za podguzne muve i silaženje niz dlaku admin/moderator timu. :: :: :: `VECINA CLANOVA SE SLAZE` , pa u suprotnom bi ih bukvalno bicovali :: :: :: :: Nista licno druze ali moje misljenje a i vecine ovde o tom nacz kampu i nije na nekom nivou :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://fwd4.me/zC :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
http://goo.gl/1g1fA Mada može to još jeftinije...Ovaj iz gigatrona nije loš (samo što ke**ju malo s tim ROG sertifikatom, kao da je to ne znam šta)... Fiat iustitia, et pereat mundus
Pored toga sto vec ima tema za konfu 1000 evra i sto bi diskusije tamo trebalo da se desava treba da se zna jedno, u konfiguraciju od hiljadu evra (bez SSD-a) mora da stane 2600k, (sa vrhunskom plocom) i 570 gtx uz dobro napajanje i kuciste, 8Gb rama, 1Tb HDD....
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
E sad zaboravljate jednu stvar. Kolko se secam te gotove konfiguracije su uvek bolje i stabilnije rade nego li kad se sklapa pojedinacno. Cak kolko se secam bilo je i testova gde su bile velike razlike izmedju gotove konfiguracije i kompa istih komponenti koje sastavimo. Onda su pokazivali da su razlike u samim komponentama iako se isto zovu... E sad to je bilo ranije i bile su marke tipa dell . Sad kako je neznam.
Nije stvar do memorije, mislim da mešaš kruške i jabuke. U pitanju su ipak računari domaće proizvodnje, sa više entuzijazma i pomalo giga-sugerisanja koji tek treba da se dokažu kao robna marka, opet, pre po pitanju filozofije, nego po pitanju kvaliteta.
Ne kažem da su loši ili da je izbor komponenata loš, već je u ovoj temi to razmotreno.
Pozdrav!
Vlada
:: E sad zaboravljate jednu stvar. Kolko se secam te gotove konfiguracije su uvek bolje i stabilnije rade nego li kad se sklapa pojedinacno. Cak kolko se secam bilo je i testova gde su bile velike razlike izmedju gotove konfiguracije i kompa istih komponenti koje sastavimo. Onda su pokazivali da su razlike u samim komponentama iako se isto zovu... E sad to je bilo ranije i bile su marke tipa dell . Sad kako je neznam :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.