Kolika bi bila neka realna vrednost za staru konfu?
STRANA 1 OD 1
Edinac
Kolika bi bila neka realna vrednost za staru konfu?
02.11.2011. 20:58
T39394
status: user broj poruka: 59
Brat ima ovu konfu pa je resio da kupi nesto novo interesuje me da li ovo vredi sta?
Cpu:Athlon 64 3000+ 3.0 Ghz MB:Asus K8N-E socket 754 RAM:2x512 SD Ram Gpu:Ati 3450 HD HDD:ima 2 komada jedan je 80 Gb Seagate ata133 a drugi ata 100 mislim da je 40gb Maxtor Kuciste:Obicano belo JNC Zvucna karta:Audigy 5.1 Napajanje:mislim da je Lc power 420w
Znam da je staro ali cisto da ne ide na recklazu dajte mi cisto svoje neke predloge :)
CPU - 12 MB - 18 RAM - 16 VGA - 18 (AGP?) HDD - 6-10 po komadu, al ne verujem da će se prodati case - što ga ne bi zadržao? Ak mu je bilo dobro dosad, biće i za narednu confu. SB - 10 PSU - 10
Ovo je po delovima, ako ide sve skupa onda bar 10% manje.
Cpu možeš samo da pokloniš ako ne ode u kompletu a za ploču možeš i 25-30e da uzmeš, užasno crkavaju pa mnogima treba a slabo ih ima. Ostalo manje više ko što je Dragg napisao.
Slot je agp a i karta isto i radi na brzini 8x to je otprilike nekih 100 evrica za sve mada ta prodaja bi isla tesko. Sto se tice kucista JNC je klasicno kuciste a on bi verovatno kupio vec neku od gotovih konfiguracija tako da nema potrebe za kucistem.A i ko bi se zezao da vadi plocu kad je to vec sve upakovano.Hvala na brzim odgovorima :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.