cuo sam da sad za ove novije igre treba procesor 3+ ghz po jezgru a moj ima samo 2.8.Kajem se sto nisam uzeo bolji procesor...A mozda treba i jos rama?
Masina ti je ok. Sledece godine mozes eventualno da predjdes na neki i7 i sledecu generaciju grafickih kartica.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Opusti se i uzivaj. RAM-a ti za igre ne treba vise.
:: cuo sam da sad za ove novije igre treba procesor 3+ ghz po jezgru a moj ima samo 2.8.Kajem se sto nisam uzeo bolji procesor...A mozda treba i jos rama :: :: ::
Slab Sandy bridge, za igre??? Pusti budalastine i lupetanja. Taj procesor jede sve zivo. Kakve veze ima sto radi na 2.8?
Intel 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung 1tb, Seasonic S12D 850w
:: cuo sam da sad za ove novije igre treba procesor 3+ ghz po jezgru a moj ima samo 2.8.Kajem se sto nisam uzeo bolji procesor...A mozda treba i jos rama :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.