Posto NIGDE nisam mogao da nadjem kombinaciju Nvidia+Intel,odlucio sam da sklopim sam... Pa Vas molim,komentarisite,i slobodno recite ako mislite da sam pogresio ili je konfa Ok? *** Maticna: GIGABYTE GA-H61M-USB3 Procesor: INTEL 1155 CORE I3 2100 3.10GHZ 3MB BOX Graficka: MSI nVidia GeForce GTS 450 1GB 128bit N450GTS-MD1GD5 RAM: APACER DDR3 4GB PC1333 Hard disk: WD BOOK SATA 250GB Scorpio Blue WD2500BEVT Opticki uredjaj: SAMSUNG DVD-RW SATA SH-222AB/BEBE OEM BLACK Kuciste: BLUEBERRY Miditower Multimedia Case M41, 560W Monitor: Philips Monitor 19 192EL2SB/62 LED *** Racunam da je ovo srednja klasa `gaming` pc-a. Pa navali narode,naravno kritikama,da li sam negde pogresio? :) (veoma mi je vazno!!!)
- napiši koliko para hoćeš da daš za gejming konfiguraciju. - smisli dobar odgovor zašto si stavio taj Scorpio disk - potrudi se da objasniš tu Apacer memoriju - podrazumeva se jedino taj Samsung DVDRW.
Sve mi je jasno za apacer,a za hard...JBG ne koristim mnogo prostora(i nisam neki fan WD),ali on je jedini koji bih mogao da priustim iz ovog spiska: http://www.mkracunari.rs/mkbg/pcb.htm
Inace,sta da kazem,vec 2 godine koristim laptop a desktop tehnologije otisle daleko od poslednjeg puta kada sam sklapao konfiguraciju za desktop,i priznajem da sam mnogo izgubljen...(sad znam kako se osecaju matorci koji u 50 godini sednu prvi put za komp) I hvala puno za dobrodoslicu! :) ... Sto se tice mog budzeta,iznosi MAX 37000 bez monitora,ima li nade?
Pa dooooooooosta su jeftiniji od svih koje sam proverio,od gigatrona,win win-a,pakoma i jos mnogo njih(pregledao sam 70% ponuda iz firmi za koje sam cuo) Ipak tek sam danas cuo za MK firmu,i iskreno mi se svidjaju ponude... Pa sad,nesto nisam siguran u online kupovinu racunara(ali to je vise strah jer nikad nisam tako kupio neki proizvod). Ali provericu,ne iskljucujem tu mogucnost.
I opet si morao da se javis da spamujes. 4 poruke u ovoj temi i nijedna produktivna... Nemam unutrasnjih trvenja vec ne mogu sreen shotom da obuhvatim celu konfu na sajtu pa moram tupavi copy/paste. mada nece da se zajebe nesto ako uzme i MyDoom-ovu varijantu...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
:: Imaš neka unutrašnja trvenja i borbe? Neodlučan si? Nvidia? AMD? Intel? :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Sad pogledah cene. Hard diskovi su katastrofalno poskupeli, da ne verujes. Sto se konfe tice, ok je doomov predlog.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Da li da ti kažem i za poplave na Tajvanu? Ovo sa diskovima je već 10-ak dana.
Uh, opet spamujem!
Pozdrav!
Vlada
:: Sad pogledah cene. Hard diskovi su katastrofalno poskupeli, da ne verujes :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
ali nisam znao da se ovako drasticno odrazilo na cene. Sad kupovina SSD-a i ne izgleda toliko strasno.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Navodno, sami proizvođači su savetovali velikim kupcima da podignu cene, kako bi razvukli postojeće zalihe, jer se očekuje da proizvodnja neće biti obnovljena za manje od dva meseca.
Ovo je jedna od verzija koja mi deluje najlogičnije.
Pozdrav!
Vlada
:: ali nisam znao da se ovako drasticno odrazilo na cene :: Sad kupovina SSD-a i ne izgleda toliko strasno. :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
Ti kao u tvojih 1k i kusur postova nisi spamovao, pa se sad pravis pametan? :)
:: I opet si morao da se javis da spamujes. :: 4 poruke u ovoj temi i nijedna produktivna... :: Nemam unutrasnjih trvenja vec ne mogu sreen shotom da obuhvatim celu konfu na sajtu pa moram tupavi copy/paste :: mada nece da se zajebe nesto ako uzme i MyDoom-ovu varijantu.. :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: :: Imaš neka unutrašnja trvenja i borbe? Neodlučan si? Nvidia? AMD? Intel? :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: ::
Nemoj tako, Miksteta. Njegovi postovi su produktivni i na mestu.
:: Ti kao u tvojih 1k i kusur postova nisi spamovao, pa se sad pravis pametan? : :: :: :: :: I opet si morao da se javis da spamujes. :: :: 4 poruke u ovoj temi i nijedna produktivna... :: :: Nemam unutrasnjih trvenja vec ne mogu sreen shotom da obuhvatim celu konfu na sajtu pa moram tupavi copy/paste :: :: mada nece da se zajebe nesto ako uzme i MyDoom-ovu varijantu.. :: :: :: :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: :: :: :: Imaš neka unutrašnja trvenja i borbe? Neodlučan si? Nvidia? AMD? Intel? :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Vlad :: :: :: :: :: ::
WD Scorpio je 2.5` hard, tj. za laptopove, GTS450 je slaba karta, uzmi bar nekog GTX-a, za memoriju manje-vise nije ni bitno samo nemoj dda uzimas varijante Transcend, pqi i sl., pozeljno bi bilo da napajanje ne bude kung fu, nego neki Chieftec ili u najmanju ruku LC Power
:: Posto NIGDE nisam mogao da nadjem kombinaciju Nvidia+Intel,odlucio sam da sklopim sam.. :: Pa Vas molim,komentarisite,i slobodno recite ako mislite da sam pogresio ili je konfa Ok :: ** :: Maticna: GIGABYTE GA-H61M-USB :: Procesor: INTEL 1155 CORE I3 2100 3.10GHZ 3MB BO :: Graficka: MSI nVidia GeForce GTS 450 1GB 128bit N450GTS-MD1GD :: RAM: APACER DDR3 4GB PC133 :: Hard disk: WD BOOK SATA 250GB Scorpio Blue WD2500BEV :: Opticki uredjaj: SAMSUNG DVD-RW SATA SH-222AB/BEBE OEM BLAC :: Kuciste: BLUEBERRY Miditower Multimedia Case M41, 560 :: Monitor: Philips Monitor 19 192EL2SB/62 LE :: ** :: Racunam da je ovo srednja klasa `gaming` pc-a :: Pa navali narode,naravno kritikama,da li sam negde pogresio? : :: (veoma mi je vazno!!!)
Nade za pristojan gej-ming komp ima, ali ne za intela-nvidia kombinaciju jer si ozbiljno finansijski ograničen. Možeš da biraš, prilično dobar amd-amd komp ili skroman intel-nvidia, robovanje brendovima ume da bude skupo.
Athlon x3 455 6.399
MSI 870-C45 5.399
2x2GB 1600MHz Exceleram Black Sark 2.299
DVDRW 1.599
6850 Powercolor 1GB/DDR5 12.799
600W LC Power Pro 925B, Black 4.999
Ukupno: 33,494
Hard disk trenutno mogu da ti preporučim samo polovan da uzimaš, ovo po prodavnicama je kriminal a na oglasima nisu još svi čuli za poskupljenje. Imaš 500gb za 2.500 din.
Nisam ja ni rekao da ne spamujem. Ali nejdem po temama da bih nekome skrenuo paznju da spamuje, jer to sam radim. Na ovom forumu jedino to mozes da radis produktivno. Naravno, moze i da se pomogne nekome, s vremena na vreme, ali vise se spamuje jer retko ko dolazi od novih clanova da trazi pomoc.
:: rekao mixer ? :: :: :: :: Ti kao u tvojih 1k i kusur postova nisi spamovao, pa se sad pravis pametan? : ::
:: Nisam ja ni rekao da ne spamujem. Ali nejdem po temama da bih nekome skrenuo paznju da spamuje, jer to sam radim. Na ovom forumu jedino to mozes da radis produktivno. :: Naravno, moze i da se pomogne nekome, s vremena na vreme, ali vise se spamuje jer retko ko dolazi od novih clanova da trazi pomoc :: :: :: :: :: rekao mixer ? :: :: :: :: :: :: :: Ti kao u tvojih 1k i kusur postova nisi spamovao, pa se sad pravis pametan? : :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.