Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
HELP ME NOW!!!
STRANA 1 OD 1
VANJA022 HELP ME NOW!!! 30.10.2011. 00:57 T39311

status: user
broj poruka: 62
imam MSI GX790-G65, Phenom II 550 na 3.6GHz, 2 GB 1600MHz DDR3, 2x500 WD, ATI HD 3870 512MB, i to sve gura Chiftec CFT 700w....e sad sistem WIN 7 SP1 sa najnovijim updat-ima, i problem je sledeci:
1.U zadnjih nekoliko dana , frishak sistem, ima sve drivere, jednostavno kad pokrenem neku igru , promeni skin WIN7, nativ, ali ne udje u igru, stoji jedno 5 sekundi i opet vrati skin koji je bio i nista se ne desava, znaci ne mogu da igram igru, probao sam Combat Arms i Battlefield 3 a do reinstaliranja sistema Combat Arms radio odlicno...
2. samo FIFU 12 hoce da pusti....
najnoviji drajveri svega isto tako i BIOS....licno sam podizao sistem, razumem se prilicno dobro u PC...ali ovo mi se prvi put desava.....ako neko zna , pomagajteeee
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc E ovako 30.10.2011. 01:09 #372008

broj poruka: 3106
Pod jedan: opusti se.

Pod dva: i ja sam na tezi nacin ukapirao da jedan od updatova moze da pocne da pravi sr... sa igricama.

Pod tri: samo mi reci da li si non-stop konektovan na net i da li imas neki firewall (osim windowsovog) koji blokira igre i/ili neki rundll32 i/ili gameux?

Pod cetiri: pripremi dvd od sedmice :)

EDIT:

Pod pet: otvori prvo Task Menager okreni na procese, rasiri skorz i gledaj da li kad upalis neku igru se ukljucuje taj rundll ili tako nesto.

Hardware i driveri verovatno nemaju nikakve veze sa problemom, ja sam ovaj problem dobio kad sam se diskonektovan pokusao ukljuciti igru.
repsi pod 6 30.10.2011. 02:23 #372019

broj poruka: 1276
kupi nevidiju :D

dakitech Moze i ovo 30.10.2011. 13:05 #372090

broj poruka: 14

Da kupi Nvidiu neku Hp-ovu ako moze da se nadje ili neku Evginu ako moze i ona sasvim slucajno da se nadje, a ako ne onda lepo uzmi leadtek ili gainward
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs