Sjajne performanse u sadasnjim aplikacijama i igrama+podrska za sve nove tehnologije za bezbolan upgrade jednog dana kad to pozelis=fenomenalno! Jedino stvarno savetujem 1GB RAM-a, ako neces sad da platis dodatnih 512 onda uzmi samo 1x512 umesto 2x265.
Nezgodno je jer te manje vise prisiljava da, kad sam budes prosirivao memoriju iskoristis vise od dva slota sto spusta performanse jer memorija koristi DRAM Timings 2T umesto 1T. Razlika u realnim aplikacijama doduse nije strasna, ali je u teoretskim drasticna. Najbolje da pogledas sam: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-3800_3.html
Konfiguracija je odlicna, a ako imas pare najmanji je problem posle kupovine dodati 512 rama. Ako koces stvarno do jaja masinu onda me poslusaj. Samo mi to nesto mnogo jeftino za te komponente, jesi li siguran da je uracunat pdv?!
Kompjuter prodaje firma u Hrvatskoj ( VE-MIL ) , a ova cijena koju sam naveo , to je sa izbijenim PDV-om. Ja sam inace iz R.Srpske pa kao stranac imam pravo na povrat PDV-a ( 22 % ) .
256MB na grafickoj! :) ma da i ne moras ali ja bi uzo :D i 1GB RAMa al ako ne moz da menjas, nije ni ovo loshe za pocetak, pa moz promenis posle nesto kad ti zatreba, samo stvarno bi bilo bolje da je 1 od 512 nego 2 od 256 :(
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.