Problem je zapoceo tako sto je tokom noci nestalo struje (iskljucenje/ukljucenje na kratko) i kad sam sledeci put upalio racunar pojavili su mi se hijeroglifi umesto fonta koji sam postavio. Uradio sam kompletan reinstal racunara stavio novi windows 7 i sve. Sve je radilo ok. Sinoc sam ga stavio da se ugasi tj. imao je ono podeseno za 30 min da se sam ugasi, i jutros kad sam ga upalio ponovo su se pojavili hijeroglifi. Kako sad da razresim problem ?
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE Powercolor 6850 2x2gb Patriot 1600 Mhz LC600H-12 v.2.31 1TB WD Caviar Green Thermalthake Soprano RS-101 ViewSonic VA2016w
komp ti je umislio da je tutankamon...xaxa pojasni mu neke stvari http://www.youtube.com/watch?v=hwjeD0nfkao AMD Athlon II 445 Kingston HiperX 2x2GB 1066mhz Gigabyte 770-DS3 Gigabyte 5870 SOC GX-550W 2xWD500 CM V8 HP Kuciste
Sta si odabrao u okviru `regional settings`, `languages` itd... prilikom
08.10.2011. 12:06
status: user broj poruka: 10997
instalisanja sistema - izgleda mi kao problem koji je nastao zato sto se `nametnuo` neki od azijskih jezika (mozda korejski - http://goo.gl/kF2i8)... Ili su se `pobrisali `fontovi`. Jesi li proverio `fontoteku`?
-Da li je ovaj problem prisutan u citavom Win-u ili samo u interfejsu control panel-a?
Re: Sta si odabrao u okviru `regional settings`, `languages` itd... prilikom
08.10.2011. 13:44
status: user broj poruka: 98
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE Powercolor 6850 2x2gb Patriot 1600 Mhz LC600H-12 v.2.31 1TB WD Caviar Green Thermalthake Soprano RS-101 ViewSonic VA2016w
:: instalisanja sistema - izgleda mi kao problem koji je nastao zato sto se `nametnuo` neki od azijskih jezika (mozda korejski - http://goo.gl/kF2i8)... Ili su se `pobrisali `fontovi`. Jesi li proverio `fontoteku`
:: :: -Da li je ovaj problem prisutan u citavom Win-u ili samo u interfejsu control panel-a :: :: :: Pa engleski sam izabrao i sve je normalno radilo dok nisam ugasio racunar. Sledeci put kad sam ga upalio odmah je izbacio ove gluposti ! Pa ne znam sta se desilo ali kako da proverim fontoteku kad ne znam sta je sta :D Problem je prisutan u citavom Windows-u.
Pa nista nauci taj jezik :) Ovo podseca na jednu epizodu zone sumraka kad covek pocinje da ne razume sta ljudi pricaju .Na kraj nista ne razume i ne može da procita al pocinje da uci taj novi jezik. Pa srecno sa ucenjem jezika. Stvarno neznam šta može biti. Prvi put ovako nesto vidim. Pokusaj naslepo po slikama da udjes u regionalna i jezicka podesenja pa pokusaj da prepravis na srpski i neznam pokusaj da dodas preko apdejt srpski.
Mozda je u pitanju neki virus sa particije gde nije Windows (npr: D,E,...), pa se sam ubacio na C kada si instalirao Win, pa ti on istumba fontove... Probaj recimo da pokrenes safe mode (restart, pa drzis F8), pa vidi kakvi su ti fontovi i probaj sa nekim AV-om da skeniras komp, ako to nije problem, onda ne znam.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
E posto nema sanse da vidis sta pise definitivno nikakve dodaj bilo koji jezik u opcionim stavkama u apdejtu bilo koji jezik pa vidi dal ce to prepozna a onda ponovo naslepo tamo de se menja jezik promeni u taj novi koji god da je :)
Evo ovako uradio sam system restore ali problem i dalje tu nsita se nije promenilo. A probao sam i ono sto je philaemos rekao da pokrenem safe mode i tamo su isti ovakvi fontovi. Pokrenuo sam sad avast jer ga imam instaliran pa cemo videti da li ce nesto naci. Primetio sam jos nesto da se ne pale drajveri od graficke tj tamo u donjem desnom uglu ne pojavi se ona ikonica sad stvarno ne znam u cemu je problem, sad ponovo da radim reinstal ne vredi mi jer sistem je stavljen pre manje od 3 dana.
Jel prikazuje nesto cudno? Mozda je virus, a mozda si skiunuo drajvere za graficku koji su nekompatibilni sa tvojim OS (mada sumnjam) Probaj sa drugim drajverima... Edit probaj i drugi (najnoviji) crack za W7
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
:: Jel prikazuje nesto cudno :: Mozda je virus, a mozda si skiunuo drajvere za graficku koji su nekompatibilni sa tvojim OS (mada sumnjam :: Probaj sa drugim drajverima.. :: Edi :: probaj i drugi (najnoviji) crack za W :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: Pa nista mi ne izgleda cudno,a drajveri su 11.10, probacu pa javljam.
... da sve dobro radi, onda ugasiš računar, i pri ponovnom startovanju sve je otišlo u očin. Prčka li još neko po toj mašini, osim tebe? Ovo mi miriše i na `ljuCki faktor` (`Ma nisam ja ništa, samo se kliknulo, majke mi`)
:: ... da sve dobro radi, onda ugasiš računar, i pri ponovnom startovanju sve je otišlo u očin :: Prčka li još neko po toj mašini, osim tebe :: Ovo mi miriše i na `ljuCki faktor :: (`Ma nisam ja ništa, samo se kliknulo, majke mi` :: :: U svakom slučaju, pogledaj i ovo :: http://goo.gl/jyBY :: :: Nije niko cackao po racunaru, zadnje sto sam radio na racunaru je bilo gledanje neke serije. MyDoom : kako da probam druge drajvere? kad ove ne mogu izbrisati jer ne vidim sta pise :D
Instaliram novi windows, novi crack za windwos, nove drajvere sve novo, racunar radi 5 dana normalno i onda danas ugasim racunar da bi ga ocistio kad ono opet hijeroglifi pa jel ovo moguce ? sad stvarno ne znam sta je ovo. Skinuo sam i nod 32 pustio ga nista sumnjivo nije nasao, pocinjem da sumnjam da je nesto od hardvera otislo. Jel ima neko ideju sta bi moglo biti jer svake nedelje da instaliram po 2 puta windows nemam nameru !
Auuuuu pa ako je nesto tako, to ce biti poslednje sto cu uraditi nadam se da nije tako nesto jer ima dosta na ovom hardu sto bi mi trebalo.
:: Ali mislim da si navukao neki virus koji ti je zarazio sve particij :: i da ti nista osim formatianja HDD ne preostaje.. :: :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
tako sam i ja zbod slicne gluposti morao da formatiram ceo HDD pre 2 meseca... Prezivi se to, narocito ako nemas izbora. Probaj sa instalacijom windowsa sa drugog diska, ali sanse da ce ti to pomoci su gotovo nikakve Probaj i drugu graficku da ubacis u komp, mada od toga tek nema nista... Ili jednostavno odnesi taj HDD i pokreni ga na drugom sistemu...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.