Evo konacno sam sklopio racunar. Nakon 10 dana bez graficke kupim 560ti twin frozr II OC, nije proslo 2 dana, ode mi m4a87td/usb3 i evo sad je 970a-ud3 u kucistu. Rekoh ajde kad sam vec sve razbutao da nesto malo promenim, pa mi pala mala ideja na um, i evo par slika (sto se tice cable managementa ovo je ja mislim max sto moze da se uradi na kucistu gde apsolutno nema gde da se bilo sta sakrije, i samim tim eto nekom ideje, koju je meni dao Raic, kome se opet zahvaljujem-mozda cita ovo)
Izgleda kao neka hobotnica sa onim buzirima =D. Ogledalo- ludilo. Prvo sam pomislio da je neki SLI/CF i tek onda izvalim. Hehe Super je za nadgledanje ventova na grafi. Ne moras da se saginjes i guras prste da proveris da l` se vrte =].
Snoopika znas da si ti moj midol ali meni se ne svidja to sto si odradio sa kablovima. Gori si od OCz-a,on je stavljao cevi od tusa iz kupatila :D Uzmi pravi Cable Sleeving Kit ,ja imam od AC Ryan . Mislim da je daleko lepse estetski bez tih cevcuga.
:: :: offtopic :: :: ::... i samim tim eto nekom ideje, koju je meni dao Raic, kome se opet zahvaljujem-mozda cita ovo :: :: :: A di je taj...? Nešto ga nema (nisam baš u toku)
ali ni meni se iskreno ne svidja sta si to uradio sa buzirima, mislim nije to losa zamisao kao zamisao, ali brate trebao si nac neke uze buzire jer ima dosta uzih, pa bi to tada izgledalo mnogo bolje, tako mi izbleda mnogo prenapadno, ogledalo je vrh, i sama zamisao je odlina, sve u svemu nije lose, ali probaj da zamenih te buzire nekim malo uzim.
ovaj lik jeste da se potrudio ali nije odradio dobar posao, ovo nije prakticno dok ne vezes vezicama, mislim gde si video da se ovako kroje kablovi svaki ponaosob, nema potrebe za ovako necim, dovoljno je ubaciti sva 4 kabla npr. i kod molexa termo buzir, ali mnogo lakse je kupiti neko napajanje sa sleeve kablovima :) meni se recimo svidja corsair HX sto ima one crne gole kablove
@mixer- hvala :) @luja- pa to, cak je i korisno, posto kad sam prvi put upalio gpu, mislio sam da ne rade jer se ne cuju :) @Sky- ovo me je izaslo 34din, tako da.. :D A veruj mi, nije lepse bez njih, ne verujes koliko tu ima kablova, samo od ventilatora i kontrolera za iste ima 6 malih sarenih :O @krkub- promenio covek prioritete @Dex- Hvala. I meni se ovako svidja, posebno kad mi neko dodje i kaze: imas vodeno hladjenje?! xD @Lazar- Ne mogu manji nikako, i u ove sam pojedine kablove jedva spakovao, posebno konektore za fan controller, tako da nista od menjanja posto fizicki ne moze da stane @imarkovic- Sta, sad sam tamo neki lik? Si ti ljut nesto? x) Nemam gde da vezem vezicama, svuda bi se videlo kako sam zatezao, a kablovi su morali ponaosob zato sto svaki ide na svoju stranu i krive se, pojedine konektore sam jedva ubacio, tako da je i moralo i imalo potrebe. I da, mnogo je lakse kupiti napajanje.. ko voli da ima dva napajanja i baca pare :) @saxija- ti mi onda kupi drugo :P
@svi- hvala na kritikama, sugestijama i pohvalama
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
Znam da je sve stvar ukusa, ii licno mi se ne svidja. Sleevovi su stvarno malo nakaradni. Celo je nekako hladno, stor ece forever, cak i bizarno malko. Ogledalo bi mzoda imalo efekta da su ventovi na grafici sa svetlom, ovako, dodaju na hladnoci. Ako si ti zadovoljan postignutim, ondak ok, tako i treba, ostala misljenja zajebi :)
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Zadovoljan :) Bas cudno to vase poimanje bizarnog x) Vidjao sam bizarne stvari, i nisu licile na ovo xD
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Znam da je sve stvar ukusa, ii licno mi se ne svidja. Sleevovi su stvarno malo nakaradni. Celo je nekako hladno, stor ece forever, cak i bizarno malko. Ogledalo bi mzoda imalo efekta da su ventovi na grafici sa svetlom, ovako, dodaju na hladnoci. Ako si ti zadovoljan postignutim, ondak ok, tako i treba, ostala misljenja zajebi : :: :: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! :: :: ::
Gde si uzeo ovaj rack za SSD? Gledao sam kod nas ali nisam nasao, trebao bi meni jedan u nekoj blizoj buducnosti. :D Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Dobio sam uz ssd, nisam video gde ima posebno da se kupi. Ako vidim, javicu ti.
@dmaster- ploca je onako povelika, na 1cm od hdd racka, bas lepo izgleda, ima sve i svasta, svidja mi se sto ima 3x usb power, da se brze pune usb uredjaji, to meni znaci zbog moba. Dalje, bas mi se ne svidja kako su postavljeni sata konektori, na spolja idu, kao sto se ukljucuje u graficku, tako da jedva stali kablovi, bukvalno sam jedva nategao i iskrivio da udju, ali ovako je sve ok. Tek treba klokovanjem da se pozabavim, pa cu to tek da javim. Ne znam sta jos..to je otprilike, fino u svakom slucaju, izgleda kvalitetno i tako :)
:: Gde si uzeo ovaj rack za SSD :: Gledao sam kod nas ali nisam nasao, trebao bi meni jedan u nekoj blizoj buducnosti. : :: :: Chieftec Aegis CH-05B-B-O :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4.2Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: ::
:: @mixer- hvala : :: @luja- pa to, cak je i korisno, posto kad sam prvi put upalio gpu, mislio sam da ne rade jer se ne cuju : :: @Sky- ovo me je izaslo 34din, tako da.. :D A veruj mi, nije lepse bez njih, ne verujes koliko tu ima kablova, samo od ventilatora i kontrolera za iste ima 6 malih sarenih : :: @krkub- promenio covek prioritet :: @Dex- Hvala. I meni se ovako svidja, posebno kad mi neko dodje i kaze: imas vodeno hladjenje?! x :: @Lazar- Ne mogu manji nikako, i u ove sam pojedine kablove jedva spakovao, posebno konektore za fan controller, tako da nista od menjanja posto fizicki ne moze da stan :: @imarkovic- Sta, sad sam tamo neki lik? Si ti ljut nesto? x) Nemam gde da vezem vezicama, svuda bi se videlo kako sam zatezao, a kablovi su morali ponaosob zato sto svaki ide na svoju stranu i krive se, pojedine konektore sam jedva ubacio, tako da je i moralo i imalo potrebe. I da, mnogo je lakse kupiti napajanje.. ko voli da ima dva napajanja i baca pare : :: @saxija- ti mi onda kupi drugo : :: :: @svi- hvala na kritikama, sugestijama i pohvalam :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: ::
:: nisi lepo video sta i koga sam citira :: :: :: :: @mixer- hvala : :: :: @luja- pa to, cak je i korisno, posto kad sam prvi put upalio gpu, mislio sam da ne rade jer se ne cuju : :: :: @Sky- ovo me je izaslo 34din, tako da.. :D A veruj mi, nije lepse bez njih, ne verujes koliko tu ima kablova, samo od ventilatora i kontrolera za iste ima 6 malih sarenih : :: :: @krkub- promenio covek prioritet :: :: @Dex- Hvala. I meni se ovako svidja, posebno kad mi neko dodje i kaze: imas vodeno hladjenje?! x :: :: @Lazar- Ne mogu manji nikako, i u ove sam pojedine kablove jedva spakovao, posebno konektore za fan controller, tako da nista od menjanja posto fizicki ne moze da stan :: :: @imarkovic- Sta, sad sam tamo neki lik? Si ti ljut nesto? x) Nemam gde da vezem vezicama, svuda bi se videlo kako sam zatezao, a kablovi su morali ponaosob zato sto svaki ide na svoju stranu i krive se, pojedine konektore sam jedva ubacio, tako da je i moralo i imalo potrebe. I da, mnogo je lakse kupiti napajanje.. ko voli da ima dva napajanja i baca pare : :: :: @saxija- ti mi onda kupi drugo : :: :: :: :: @svi- hvala na kritikama, sugestijama i pohvalam :: :: :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: :: GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: ::
Dja mi se, bas fino izgleda. Vise mi se svidja sa vazdusnim kulerom, nekako je mocnije. Samo mi se nikad nije svidela boja noctuovih ventova, nekako se ni uz sta ne slazu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.