Pa ako će ti komjuter služiti primarno za igrice idi na desktop em što ćeš moći bolju konfiguraciju da sklopiš em što ćeš da igraš na 22` monitoru u full hd rezoluciji naspram tog 15.6` sa 1366x768 rezolucijom. Black Wolf
da a da li moze dobar desktop sa sve monitorom za 50000?Ja sam mislio da uzmem lepo sada laptop pa da sacekam prolece i drugu reviziju amd bulldozera ili ivy bridge procesora,pa da uzmem extra masinu samo mi je bitno dal ce za to vreme ovaj laptop odgovoriti na zaheve u igranju igrica tipa metro crysis,shogun total war ...
Moze odlican desktop za te pare,evo sa sve monitoro:
13.09.2011. 13:46
status: user broj poruka: 6875
CPU: Phenom IIx4 955 -9.599 dinara MB:Msi 770-c45 -4.749 dinara HDD:Hitachi deskstar 500gb -3.249 dinara RAM:Patriot Signature 4gb ddr3 1600mhz -1.899 dinara DVD:DVD+/-RW LiteOn iHAS122-18B -1.499 dinara GPU:Sapphire hd 6850 -12.749 dinara CASE: 600W LC Power 648B 5.143 dinara MONITOR:Monitor 21.5` BenQ G2225HD-10.200 dinara Ukupno:49.100 dinara-Emmi.rs Na ovome sve ce da ti radi super,realno ja imam slicno samo hd 6870 i sigurno ne bih davao vishe para,jer i ovo fenomenalno odradjuje posao u igrama,e sad izbor je tvoj.
Gde nadje ovo za 50k? Inace moj predlog ti je laptop, ali ako planirash da igras igrice (npr +3h dnevno) onda bolje dekstop, taj laptop ce se mng grejati i posle nekog vremena imace probleme, a desktop lakse podnosi toplotu, bolje cirkulacija vazduha i ostalo, a i mozes kasnije komponente da menjas.
djokosrb: dole ces vise ljudima da pises konfiguracije sa tom starom plocom MSI 770! Msm toliko je izaslo novijih i boljih ploca, a ti stavljas tu krsinu.
Nek uzme covek lepo nesto novije Corei5/ Corei7 ili ovaj nov Phenom X6 + neka bolja ploca.
Ti si prso ako mislish da je msi 770-c45 krsh ploca,ali dobro tvoje misljenje,porazgovaraj malo sa ljudima ovde koji su testirali,ja imam 870-c45 isto 770 chipset,jedina (bitna)razlika u odnosu na 770-c45 je OC genuie. Covek oce da igra igre ima 50k i ti mu gurash i7,super i7 + njena ploca,i ako mu ostane za grafu 50e ti me odma ubij.I lepo je covek rekao 50.000 ja sam isao to 50.000 ni dinar vishe. CuMsHoT:Ovo sto je Miskonius sastavio je isto extra,dobijesh bolju plocu,e sad nemam iskustva sa tim monitorom,ali trebalo bi da bude ok,ovaj benq je proveren.Ali opet da ploca je 7.300 dinara,a imash ovu za 7.800 pa posle buldozer na nju,msm da je to bolji izbor ti vidi sa parama: http://emmi.rs/mati%C4%8Dne-plo%C4%8De-%28mb%29-mb-am3+-970-gigabyte-ga-970a-d3.11.html?productId=17196
I josh neshto pojedini clanovi koji se ovde jave jednom u 10 dana i seru,i vec treci lik mi kenja,covek je lepo rekao 50.000 ja sam za te pare sastavio i ostane mu za mish i tastaturu,bilo bi extra ako bi izvukao 52.000 ali rekao je prvo 50.000 i ja tako sastavljam.A ovi kvazi clanovi da odjebu i da se nose u tri lepe pizde materine.Izvinjavam se vidjenijm clanovima,moderatoru i cumshotu na ovim recima,ali drugacije ne umem(ne zelim).
Molim te sastavi mu da igra igre za 50 000 sa i7 cpu i nekom extra ali extra novijom plocom , jebes grafikcku i sve ostalo sto mu kao treba, ma taj i7 i neka extra ploca su toliko dobri a jeftini da ce moci a se igra bez icega ostalog + mu ostane za bar 24 inca monitor! :)
Sastavi bolje od DjokeSrbina za 50 000 ako mozes.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Gde nadje ovo za 50k? Inace moj predlog ti je laptop, ali ako planirash da igras igrice (npr +3h dnevno) onda bolje dekstop, taj laptop ce se mng grejati i posle nekog vremena imace probleme, a desktop lakse podnosi toplotu, bolje cirkulacija vazduha i ostalo, a i mozes kasnije komponente da menjas :: :: djokosrb: dole ces vise ljudima da pises konfiguracije sa tom starom plocom MSI 770! Msm toliko je izaslo novijih i boljih ploca, a ti stavljas tu krsinu. :: :: Nek uzme covek lepo nesto novije Corei5/ Corei7 ili ovaj nov Phenom X6 + neka bolja ploca :: :: ::
pazi,planirao sam i ja desktop ali evo u cemu je fora,uzmem li ja sad ovakvu konfiguraciju a vec pocetkom sledece godine izlaze Bd i ivy bridge i amd hd 7000 grafe,koliko je pametno sada kupovati vec zastareli 955,kad izlaze nove tehnologije a ja sam planirao da do proleca skupim jedno 800 eur i da kupim zver,dakle najnoviju tehnologiju a ovaj laptop bi posluzio samo za taj prelazni period tj dok cekam BD ili ivy bridge,te bih posle i zadrzao laptop a ovaj vas desktop bih morao da prodam nadam se da nisam nikoga zbunio malo je zamrseno
Uvek ce ti tako biti. Sacekaj malo, pa kupi. Ali, opet kad kupis za godinu dana ce opet biti nesto `novo`. Evo moj E8400, nije proslo ni godinu dana, pa quad core hit, pa nije proslo ni godinu dana, pa evo i3, i5, i7. Dobro malo jace od godinu, koji mesec u plusu, ali to je ta poenta. To vazi i za graficke karte. Samo sto kad kupis to novo ima da te sluzi dobro sledecih 5-6 godina kako treba. A i jace koju mrvu.
:: pazi,planirao sam i ja desktop ali evo u cemu je fora,uzmem li ja sad ovakvu konfiguraciju a vec pocetkom sledece godine izlaze Bd i ivy bridge i amd hd 7000 grafe,koliko je pametno sada kupovati vec zastareli 955,kad izlaze nove tehnologije a ja sam planirao da do proleca skupim jedno 800 eur i da kupim zver,dakle najnoviju tehnologiju a ovaj laptop bi posluzio samo za taj prelazni period tj dok cekam BD ili ivy bridge,te bih posle i zadrzao laptop a ovaj vas desktop bih morao da prodam nadam se da nisam nikoga zbunio malo je zamrseno :: :: :: do not fear CuMsHot is here : :: ::
1. Ta 770 je stara kao bilbija, normalno je da ako vec kupuje komp uzme plocu sa novijim chipsetom. Ta MSI ploca je bila i ostala medju slabijim, i ljudi su je stavljali bash u nuznim situacijama, a i bije ih losh glas, puni su forumu kako se ljudi zale da da izbacuje plavi ekran, restartuje se sama od sebe, nije bash nesto ni kompaktibilna sa memorijama, greje se... itd
2. Ne javljam se stalno zato sto imam preca posla nego ovde da se bakcem sa budalama i ljudima koji svakih 2-3 dana napisu temu `sta za 300e, 400e, 500e, koju grafiku do 500e` Msm smor, ono toliko mi je smesno kad vidim da neko baca tolike pare, da bi ovde kacio svoje testove i hvalio se, kao `dal cu da se ozenim ako dobijem 20k poena u 3Dmark-u, ili `da mu stavim vodeno hladjenje, cisto da se ne greje mnogo, mzd se napali` ahahahah. Pogledaj sta si mu sastavio, ploca 4.5k a napajanje 5.2k... I predlozio Benq! A ima za 10k itekako lepsi i bolji samsung ili lg... A i sta si se ti utripovao da si neko m*d* na ovom forumu , pa se tu iz*r*a*a*...
:: Ti si prso ako mislish da je msi 770-c45 krsh ploca,ali dobro tvoje misljenje,porazgovaraj malo sa ljudima ovde koji su testirali,ja imam 870-c45 isto 770 chipset,jedina (bitna)razlika u odnosu na 770-c45 je OC genuie :: Covek oce da igra igre ima 50k i ti mu gurash i7,super i7 + njena ploca,i ako mu ostane za grafu 50e ti me odma ubij.I lepo je covek rekao 50.000 ja sam isao to 50.000 ni dinar vishe :: CuMsHoT:Ovo sto je Miskonius sastavio je isto extra,dobijesh bolju plocu,e sad nemam iskustva sa tim monitorom,ali trebalo bi da bude ok,ovaj benq je proveren.Ali opet da ploca je 7.300 dinara,a imash ovu za 7.800 pa posle buldozer na nju,msm da je to bolji izbor ti vidi sa parama :: http://emmi.rs/mati%C4%8Dne-plo%C4%8De-%28mb%29-mb-am3+-970-gigabyte-ga-970a-d3.11.html?productId=1719 :: :: I josh neshto pojedini clanovi koji se ovde jave jednom u 10 dana i seru,i vec treci lik mi kenja,covek je lepo rekao 50.000 ja sam za te pare sastavio i ostane mu za mish i tastaturu,bilo bi extra ako bi izvukao 52.000 ali rekao je prvo 50.000 i ja tako sastavljam.A ovi kvazi clanovi da odjebu i da se nose u tri lepe pizde materine.Izvinjavam se vidjenijm clanovima,moderatoru i cumshotu na ovim recima,ali drugacije ne umem(ne zelim) :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.