Hteo bi da uzmem novi racunar... tako negde oko 30ak hiljada bez monitora. Pored svega ostalog sto radim voleo bih da graficka ispostuje najnovije igre koje budu izasle bar u naredne godinu dve :P
http://is.gd/hEIKHc Ovo je za 30 000 i ima da se naigraš. Eventualno još 2 gb ram dodaš. Nema potrebe za nesto jace. 98 posto ljudi ima slabije od ovog. Ispravka 99 posto. I ona kombinacija gore je ok al ti i ovo zavrsava poso. Mnogi ce da kažu da ovo frontier napajanje nemože al sam zadnjih mesec dana uzo za poznaike 4-5 ovkave konfiguracije i rade bez problema. Traži nek ti tamo to lepo spoje i testiraju.
Ovo je extra za 30 000 , stvarno lepo sklopljeno , ali phenom vs athlon dobija se dosta,
2gb rama vs 4gb rama takodje dobija dosta,
grafika - najbitnija za igre jako velika razlika ,
napajanje mkze zito front su najgori kinezi, ok za office masine, ispod lc powera ne treba da se ide.
Ako ima covek samo 30 000 ovo je odlican predlog!
Ako moze da se otvori jos 10 000 onda je prvi predlog idealan.
Kako god da se odlucis (u zavisnosti od budzeta) neces pogresiti sta god da izaberes, bio to Simonov predlog ili Drumov.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: http://is.gd/hEIKH :: Ovo je za 30 000 i ima da se naigraš. Eventualno još 2 gb ram dodaš. Nema potrebe za nesto jace. 98 posto ljudi ima slabije od ovog :: :: ::
Radice mu u toj tvojoj predlozenoj kombinaciji masina, ali ako samo pomisli da uzme malo jacu grafiku morace automatski i napajanje da menja.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Mnogi ce da kažu da ovo frontier napajanje nemože al sam zadnjih mesec dana uzo za poznaike 4-5 ovkave konfiguracije i rade bez problema. Traži nek ti tamo to lepo spoje i testiraju ::
A ako mu treba i monitor nije naveo gore. Ima za 10 000 kolko oces 21.5 incne za te pare. Slažem se u potpunosti s tobom dexter013 ali je i ovo u principu vise nego dovoljno za sve igre sad a i za u buduce sa iskljucenim aa ili možda pojedinim smanjenim detaljima. Ionako se to tesko ili uopšte i ne primeti.
Hvala vam puno. Uh, mislio sam da uzmem racunar za 30-ak hiljada, i za ostatak da uzmem neki dobar monitor (TV tuner) ili tako nesto... ali sad razmisljam, mozda je bolje da uzmem bolju konfu a bez TV tunera....
Nego sto se tice ovih konfiguracija najvise bi mi odgovaralo da sve kupim na jednom mestu pa na neke rate, bez kamate... itd... sto se toga tice znam da Gigatron ima takve akcije, ali sad sam uporedio cene pa mi se cini da vise i nisu najpovoljniji kakvi su bili pre par godina :P
Evo ovu Drum-ovu konfu sam uporedio i cene su ovakve:
Gigatron: 43,9 hiljada WinWin: 44.2 hiljada Emmi: 40.5 hiljada
Da li je kod drugih moguce kupovati na rate (bez kamate:) i da li bi ste mi predlozili da pogledam jos kod nekog dilera i kojeg? :)
Preko neta ako narucuješ nemaš nigde na rate kolko ja znam. Ako si u beogradu ili u nekom mestu koji ima te radnje ili cak i da nema pogledaš po lokalnim radnjama pa vidi kolko bi te izašlo. Kolko znam mnogi su davali na 6 rata bez kamate e sad neznam kako stoje stvari. Što se tice monitora toplo bi ti preporucio filipsove monitere. Subjektivni osecaj je da su za klasu bolji od drugih a koštaju isto. Kažem subjektivno :) . U principu bi to trebalo da je sve isto mada bi zaobišo benq monitore il tako neke egzoticne kao i samsung. Ima dosta koji imaju ta glupa probijanja gde se bas prometi dok na filipsovim u principu i ako ima ima puno manje. Ponovo govorim za ono što sam vido. Možda grešim.E sad uzeti monitor sa tv tjunerom . Ja to nebi iskreno nikad a i kolko vidim nisi bas dobar sa lovom. Da izbegneš ove komlikacije sakupiš prvo pare pa kupi za keš. Sacekas neki mesec i lepo ko coek prvo konfiguraciju pa onda monitor (ovo ako sad imaš neki koji bi privremeno koristio). Tolko od mene.
mene interesuje jel emmi ima ove komponente sa sajta na lageru u njihovoj prodavnici? posto bi jedan dan dosao u bg kod tetke pa da odem da kupim delove za komp,da znam ako imaju da uzmem tu ako nemaju, da narucim preko sajta....posto ja imam oko 150km do beograda pa da znam kako da kupim?izvini sto pisem u tvojo temi
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: mene interesuje jel emmi ima ove komponente sa sajta na lageru u njihovoj prodavnici? posto bi jedan dan dosao u bg kod tetke pa da odem da kupim delove za komp,da znam ako imaju da uzmem tu ako nemaju, da narucim preko sajta....posto ja imam oko 150km do beograda pa da znam kako da kupim?izvini sto pisem u tvojo temi
:: Ovo je extra za 30 000 , stvarno lepo sklopljeno , ali phenom vs athlon dobija se dosta, :: :: 2gb rama vs 4gb rama takodje dobija dosta, :: :: grafika - najbitnija za igre jako velika razlika , :: :: napajanje mkze zito front su najgori kinezi, ok za office masine, :: ispod lc powera ne treba da se ide. :: :: Ako ima covek samo 30 000 ovo je odlican predlog! :: :: Ako moze da se otvori jos 10 000 onda je prvi predlog idealan :: :: Kako god da se odlucis (u zavisnosti od budzeta) neces pogresiti sta god da izaberes, bio to Simonov predlog ili Drumov :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: http://is.gd/hEIKH :: :: Ovo je za 30 000 i ima da se naigraš. Eventualno još 2 gb ram dodaš. Nema potrebe za nesto jace. 98 posto ljudi ima slabije od ovog :: :: :: :: :: ::
Ako moras da uzimas bas te, onda uzmi ovu `Pandoru`.
Taj procesor i onako ne moze da isprati HD6790, a oba procesora su u stvari iste arhitekture i specifikacija, s tim sto je ovaj u Dominatoru na 2,8GHz.
:: sta mislite sta je bolje uzeti od one dve konfiguracije.. :: :: ili da u prvoj konfiguraciji stavim grafiku 6790 i smanjim memoriju i hdd... :: :: to je komp za klince od sestre oni ce da igraju najvise igrice...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.