ipak bi išao sa ovakvim napajanjem, makar na uštrb RAM-a: http://tiny.cc/jykdu Koliko god cenim LC napajanja u odnosu cena/kvalitet, ipak je ovo idealno za tvoju konfu, a ne prelazi mnogo budžet.
Jesi ga uklopio u njegov budget... E neka si ga uklopio...
Pa zar ne vidis da je steda na napajanju a ti mu guras napajanje koje je bar tri puta skuplje od njegove vizije... koliko to treba da kosta...
A i kuciste je tu negde jedno 3X skuplje od takodje njegove okvirne cene... ta dva mu pojedose bar 40% budgeta...
S ogradom da bih ja kupio bas to sto si ti rekao ili bar kuciste a napajanje bih za inat uzeo neki LC Power jer me jedan tihi dzin iz njihove pecine sluzi vec cetiri godine...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Nikako LC na tu masinu :: Neki Seasonic od 650W :: Kuciste recimo CM 690 II
Pa slusaj to je Normalno za Srpske potrosace. Ja isto imam LC-a 6600 gp2 v 2.3 ali na losijoj konfiguraciji. Kada bih kupovao skuplje komponente uzeo bih i bolje napajanje. Zasto ? Zato ako crkne ono crkavaju i skupe komponente.
Racunar mi treba za jendog drugara on je okoreli Gamer! Zahtevao je extra racunar. Do sad sam za sebe uzimao AMD x4 955 i nisam imao problema! A vidim u zadnje vreme da toliko ljudi pljuju po AMD kako je nmocan i nemoze ni da pirdje intelu isto tako samo sam uzimao ATI graficke vec dobrih 3 godine! Zadnje sto sam uzeo od Nvidije i Intela je bilo Q6600 i 8800 GTS. I zanima me koja je razlika izmedju 2600k i 2500k. Znam da je I7 2600k 8mb a I5 2500k 6mb. Sa jesu li oba x4 i jeli velika razlika u preformansama! Kolika je dobit u igrica konkrento! I zanima me kad si vec pomenuo kolika je razlika izmedju 6950 1gb i 560Ti! Sta je bolje uzeti!! Sta se vise dobije za ulozeni novac!!
Trenutno kako stoje stvari sa igrama Phenom II X4 i gtx 460 su sasvim dovoljni za igru. Sandy Bridge je overkill za danasnje generacije igara. Bas ako ima para za bacanje neka kupi.....
AKO NEMATE PARA ZA KOMPLETNU INTEL PLATFORMU NEMOJTE SE NI TRIPOVATI !!!!!!!!!
Ti ovo nazivas Intel gaming platformom????? Ploca sa 5-o faznom naponskom,ni traga od 5.1 ...., Memorija da je jeftinija bila bi dzaba,HDD od 500GB i kuciste+napajanje za osrednje losu AMD konfu !
Primamo sve valute ako zelite da donirate mozete na 420-555-545-15! Ene ga otkud ti sad iskoci! Pa ja da imam 1.000.000.000 euro ja ni nebi pitao sta da uzmem! Nema teme da ne iskoci po jeadn sky da pametuje! Sve mi se smuci!
:: :: Primamo sve valute ako zelite da donirate mozete na 420-555-545-15! Ene ga otkud ti sad iskoci! Pa ja da imam 1.000.000.000 euro ja ni nebi pitao sta da uzmem :: Nema teme da ne iskoci po jeadn sky da pametuje :: Sve mi se smuci :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Primamo sve valute ako zelite da donirate mozete na 420-555-545-15! Ene ga otkud ti sad iskoci! Pa ja da imam 1.000.000.000 euro ja ni nebi pitao sta da uzmem :: Nema teme da ne iskoci po jeadn sky da pametuje :: Sve mi se smuci :: ::
Mada je i ovo nategnuto i ja licno ispod ovoga ne bih isao, ako hoces GAMING masinu.
E sad ako je problem tih hiljadu/dve seci grafu....
I jos nesto ako vec prezentujes konfu koju si sastavio i hoces misljenje, onda ga i prihvati(proveri u najmanju ruku),a ne postavis makinu sa sitemom jebe mi se ja znam sta valja...
Da ja sve znam! Da sam milsio da sam najpametniji nebi ni postavio na forum nego pravac prodavnica! Ali sam lepo naveo do koliko novca mogu da idem! I reko sam zasto hocu intel, posto u zadnje vreme dosta njih pljuje po AMD i ATI-ju. A sad se nadjem u cudu svi mi preporuciju AMD i ATI. Stvarno neznam o cemu se radi! Toliko hvale za 560Ti a sad niko mi neda da je uzmem svi 6950. Isto tako 2600 i 2500 a opet svi preporcuju AMD 955. Sad definitvno neznam sta da uzmem!
ali nemas dovoljno para da bi sastavio kopaktnu masinu.
E sad to sto je intel bolji ti nikako neces osetiti sa ovim masinama u gamingu,treba malo vise love da bi se to osetilo i vecinom se oseti u profi radu a najmanje u igrama.
Tako da nema potrebe da se zamaras sa tim,sa tom lovom AMD.
Zasto 6950 2GB a ne GTX560Ti ? Zato sto 6950 2GB otkljucavas lako u 6970 i zato sto sam misljenja da bolje lezi ATI na AMD-u negoli nV, sto nikako ne znaci da je GTX560Ti losa karta ili da ne moze na AMD, izbor je na tebi,ovo je samo moje misljenje.
uzmi shto ti srcu drago i za shta imash kesh, ako planirash amd mozesh ustedeti koju kintu u razlici na ceni CPU-a i za to uzeti kvalitetnije napajanje( na primer SEASONIC SS-620GM) i eventualno vishe ram memorije(2x4gb).
:: S ogradom da bih ja kupio bas to sto si ti rekao ili bar kuciste a napajanje bih za inat uzeo neki LC Power jer me jedan tihi dzin iz njihove pecine sluzi vec cetiri godine... :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Nikako LC na tu masinu :: :: Neki Seasonic od 650W :: :: Kuciste recimo CM 690 II
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.