Pozdrav svima. Trebam da dobijem neke pare u skorije vreme (oko 16.000) pa se razmisljam o tome na sta da ih potrosim. Trenutna konfiguracija me odlicno sluzi, ne mogu sve igre da igram u fulu ali s obzirom da mi je FM najvise ukljucen i ne smeta mi nesto preterano. Razmisljam da li da prodam procesor i plocu (ajde, i kuler) koju imam trenutno i zamenim ih sa Intelovom platformom. Druga varijanta je kupovina neke am3+ maticne ploce, GigaByte 990FXA-UD5, ili UD3 su mi zapali za oko. Ne patim nesto od toga da dobijem malo bolje performanse, bitno mi je da radi stabilno i da je `osigurana` za eventualnu buducu nadogradnju. Dakle, sta mislite? Ako je menjanje ploce i procesora najbolje resenje sta kupiti do nekih 300 evra?
AKo je ovo tvoj racunar iz potpisa, ne znam sto bi menjao CPU. Plocu ajde mozes da uzmes neku 9xx. Sacuvaj te pare, sacekaj da stigne Buldozer pa onda razmisljaj o CPU. To bi ja uradio da sam na tvom mestu. Ali sacekaj da cujes jos koje misljenje :) _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
bolje promeni gaće i kupi nove čarape a obavezno i patike, nego što ćeš BACITI 70-100€ u `luft`, zbog saveta koji ti daju ovdašnji `experti`. Ploča je super, NE DIRAJ ...
:: Ti idi sebi bolje kupi karakter, kakav god da nadjes i za koje god (male) pare da ga uzmes bolji je od toga sto imas :: Nema na cemu :: :: :: :: http://goo.gl/FS72A :: ::
Ne vidim razlog za promenu maticne ni procesora. Ta maticna i tu koju si naveo su ista stvar. Ako igras igre uloži u graficku ako ne stvarno kupi nešto drugo nevezano za kompjuter.
:: Ne vidim razlog za promenu maticne ni procesora. Ta maticna i tu koju si naveo su ista stvar. Ako igras igre uloži u graficku ako ne stvarno kupi nešto drugo nevezano za kompjuter :: :: ::
:: Basi i nije, ovakva masina je dovoljna za semi professional work, a i za igre :: :: Jedini problem je ova buvara od grafike koja surovo gusi ceo sistem :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: +1 prvo nek se saceka odgovor korisnika,svaka ostala polemika je suvisna. ::
Hvala svima. Jeste to je ta masina iz potpisa, u januaru sam uzeo ovaj procesor i jos rama. Citao sam nesto o cuvenoj AMD vs Intel borbi pa me interesuje da li se na duze staze (3-4 godine) isplati menjati celu platformu. Nije bas da se ne igram, vise mi treba neki all round fin racunar. Grafiku cu menjati, samo je pitanje vremena.
Pa ti to vec imas. Procesor koji imas ce ti biti sasvim dovoljan za sledece 2 godine minimum. Pa tad pogledas aktuelne procesore i njihove performanse pa se porazmislis. Grafika je jednio na tvom kompu za sta se moze reci da je slabo. Ali se postavlja pitanje sta ce ti jaca kad se ne zalis na performanse ove sadasnje. Jel tebi bas toliko dosadno?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.