Pa i ne moze nesto da se ocekuje mnogo za te pare. Vrebaj oglase, moze da se zadesi da nadjes nesto povoljno. Na bench oglasima imas dosta dobrih stvari
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
@snupi, ja shvatam tvoju ulogu ovde na forumu, ,,,, znaš, ima i onih koji vide dalje od svoje kite, ... kapiraš? Gde to na pcberza oglasima imaš nešto povoljno?!? Pa ovde su polovne komponente skuplje od novih ...
daj jedan link gde ima bolji komp od 130€ od ovog iz gornjeg posta i poštovaću te, u suprotnom...
PONAVLJAM: daj link ka oglasu gde ima bolji komp za 130€ i svaka čast!!! Inače, ne puni mozak drugima tim tvojim FANTAZIJAMA više, to ti je moj savet!
Cile, ko ti drma kavez? Ko pominje berza oglase? Jel si se to ti tek sad probudio?
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: @snupi, ja shvatam tvoju ulogu ovde na forumu, ,,,, znaš, ima i onih koji vide dalje od svoje kite, ... kapiraš :: Gde to na pcberza oglasima imaš nešto povoljno?!? Pa ovde su polovne komponente skuplje od novih ... :: :: daj jedan link gde ima bolji komp od 130€ od ovog iz gornjeg posta i poštovaću te, u suprotnom.. :: :: PONAVLJAM: daj link ka oglasu gde ima bolji komp za 130€ i svaka čast!!! Inače, ne puni mozak drugima tim tvojim FANTAZIJAMA više, to ti je moj savet :: :: ::
bench, mali oglasi, sestrina firma ... isti q drugo pakovanje ....
Daj ti nama ovde L I N K ka nekom kompu od 130€ koji je bolji pa da raspravljamo .... rekla kazala i ubedjivanje drugih da je svaka njihova `sranje` a vaša najbolja na svetu - ne drži vodu. DOKAZ
Opusti se malo, ne znam koji ti krivak. Rekao sam da za te pare NE MOZE da se ocekuje mnogo bolje i da MOZE da se zadesi da nadje nesto povoljno (to je ono moz` biti, al ne moora), a na benchu cesto ima dobrih stvari. Eto g25 volan je otisao za 6500din, licno sam isao sa drugom da kupi, u odlicnom stanju bio.
:: :: bench, mali oglasi, sestrina firma ... isti q drugo pakovanje ... :: :: Daj ti nama ovde L I N K ka nekom kompu od 130€ koji je bolji pa da raspravljamo .... rekla kazala i ubedjivanje drugih da je svaka njihova `sranje` a vaša najbolja na svetu - ne drži vodu :: DOKA :: ::
Za te pare nije uopste lose, mozes grafu da prodas za 15 evra, dodaj jos 25 i za 40 kupis 9600 gt ili 8800 i milina, komp za male pare boli glava za prosecne, napominjem PROSECNE korisnike
Cenkaj se malo spusti na 115-120e. Ako je za neki office i kucnu varijantu tipa filmovi, muzika net bolje ti ne treba. Ako hoces igrice sa ovom grafikom se neces naigrati uopste. Ako budes zeleo da je menjas moraces i napajanje da menjas. _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
Ma ja imam staru 462 konfiguraciju,pa reko da se ponovim,ne za neke velike pare....fin polovnjak i ja zadovoljan,igrice nisu prioritet. Snoopy, daj link za te bench oglase,da vidim sta ima tamo?
:: Komp vredi,nista mu ne fali..Ako ima garanciju,potaman..Ako nema,testiraj sa hiren boot sta mozes.Nema bolje za te pare.Solidan,cak i dobar racunar.. :: :: ::
Ja sam ovde vise stvari kupio, cesto izleti nesto povoljno. Gledaj gde ima i cpu+mb kombinacija ili polukonfiguracija, desi se da daju bas jeftino. Pojedine stvari se prodaju u roku od par minuta. Ja sam vise stvari prodao isto vece kad sam postavio. Srecno i bez zurbe, ko ceka, taj doceka :)
Pozdrav
:: Ma ja imam staru 462 konfiguraciju,pa reko da se ponovim,ne za neke velike pare....fin polovnjak i ja zadovoljan,igrice nisu prioritet :: Snoopy, daj link za te bench oglase,da vidim sta ima tamo :: :: ::
Ako je sa pasivnim hlađenjem je već 90% odumrela i crći će ti za mesec dana najviše. U toj verziji ne daj više od 100e. Ako je aktivno hlađenje, cenjakj se na 110-115e. Ipak ti u toj trgovoini jedini imaš ispravnu robu - novac. Ako je sve ispravno mašina i vredi 130e, ali ipak moraš uzeti preticanje bar za jednu komponentu koja može crći. Ako ima pisanu garanciju daj mu 120e.
:: Ma ja imam staru 462 konfiguraciju,pa reko da se ponovim,ne za neke velike pare....fin polovnjak i ja zadovoljan,igrice nisu prioritet :: Snoopy, daj link za te bench oglase,da vidim sta ima tamo :: :: ::
Ma za te pare, extra komp za svakodnevnu upotrebu i jos imas nesto garancije. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Evo da se javim, to je moj racunar iz potpisa. Sto se ispravnosti i pouzdanosti, tu nema greske, 7300GT nije pasivno hladjen :: :: Sto se tice cene, ne bih ispod a inace, zaboravio sam da napomenem da je ploca i procesor u pismenoj garanciji do februara sledece godine :: :: :: Athlon 7750 BE X2 3,2GHz/GA-MA780G-UD3H/Kingston 2GB/7300GT/160GB :: WD+Hitachi 250GB+250GB Maxtor/Codegen 400w 12c :: :: :: :: Ma ja imam staru 462 konfiguraciju,pa reko da se ponovim,ne za neke velike pare....fin polovnjak i ja zadovoljan,igrice nisu prioritet :: :: Snoopy, daj link za te bench oglase,da vidim sta ima tamo :: :: :: :: :: ::
100e-110e kao sto neko vec rece. a ja sam prosle godine ovde na oglasima uzeo racunar slicne konfiguracije za 90e samo je integrisana kod mene i sve u garanciji do 2013... jeste da sam vozio od NS do BG ali se isplatilo. tako da i ovde i na Bench ima povoljnih, zato bi bilo lepo da pojedinci ne pljuju i ne komentarisu ono sto ne prate.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.