Pozdrav! Treba mi pomoć oko sklapanja konfiguracije do max 600 evra. Treba mi kompletan računar sa monitorom od 22` i zvučnicima 2.1. Računar bi koristio za rad u CAD programima i amatersku obradu snimaka i fotografija. Od igara igram samo CS. Računar kupujem sledeće sedmice u Novom Sadu, tako da su svi predlozi dobrodošli.
Vidim da si nov pa ajd da te uputim malo. Imas opciju izmeni post tako da sve to mozes u jedan da stavis a ne 3. A ova konfiguracija jedino dobra za CS i nista vise. @Tema Miskonius ti je ostavio link od teme od pre par dana imas tu lepih konfiguracija pa iskopaj nesto. AKo si u nekoj nedoumici pitaj slobodno xD. Pozdrav! _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
Stefa je predlozio coveku extra konfu sa monitorom za te pare za office i cs. Sta ces vise za kancelariju? Sa renderom bi mogao samo da se ubrise, ali bi office radio kao lud.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.