otvaraš 1000 tema, iako smo ti svi rekli pravila na ovom forumu, i svi smo ti maksimalno pomagali koliko smo mogli.Ti sada ponovo otvaraš nove teme za kućište i komp, i to sa čak dva naloga, misleći da ćeš tako da dobiješ brži odgovor!Sine, NIKO na ovom forumu nije plaćen da radi ovo što radimo svi mi, i nije ti ovo call centar 00-24h da se svi izlomimo istog trenutka da ti odgovorimo na temu koju 10 puta postavljaš!neko je kući, neko na poslu, neko je na putu, i ne visimo po ceo dan svi u isto vreme na forumu, pa da istog trenutka odgovorimo na pitanje, kao u kvizu!Kada postaviš novu temu, opet je vide isti ljudi koji su ti već odgovorili jer su oni trenutno na forumu, neće novu temu da ti postavi admin na početnu stranicu gugla!
Ne kaki leba ti...Ti nekom govoriš o pravilima na forumu. Jbt koliko si ti kontradiktorna ličnost, kad sebi dozvoljavaš takav trip da se javljaš protiv likova kakav si ti upravo. Ti ne visiš po ceo dan na forumu? Ma nemoj Boga ti. Kako si se samo uneo u ovu temu, kao da ti život od toga zavisi, a sve samo da bi te neko ZAGOTIVIO KAO NEKOG OZBILJNOG hardweraša, a ti si običan noobie, koliko god da ti pomaže tvoj najbolji drug google :D Shame on you...
Eh?O čemu ti to? Ja kontradiktorna ličnost?Ja pravim duple naloge i 100 novih tema?`Uneo se` u ovu temu sa jednim postom?Kakve veze ima koliko ja vremena provodim na forumu?I ja nisam ozbiljan `hardveraš` niti sebe smatram za takvog, niti imam potrebe da me neko virtuelno gotivi, volim da pomažem ljudima.Ja sam ovde da učim, kao i većina ljudi, kao i da pomažem ostalima kojima mogu sa svojim skromnim znanjem.A tvoj komentar mi uopšte nije jasan, ukoliko se ne zajebavaš samnom u ove sitne sate, uopšte se ne pronalazim u tvojim rečima.
:: Ne kaki leba ti...Ti nekom govoriš o pravilima na forumu. Jbt koliko si ti kontradiktorna ličnost, kad sebi dozvoljavaš takav trip da se javljaš protiv likova kakav si ti upravo. Ti ne visiš po ceo dan na forumu? Ma nemoj Boga ti. Kako si se samo uneo u ovu temu, kao da ti život od toga zavisi, a sve samo da bi te neko ZAGOTIVIO KAO NEKOG OZBILJNOG hardweraša, a ti si običan noobie, koliko god da ti pomaže tvoj najbolji drug google : :: Shame on you.. :: :: ::
:: Ne kaki leba ti...Ti nekom govoriš o pravilima na forumu. Jbt koliko si ti kontradiktorna ličnost, kad sebi dozvoljavaš takav trip da se javljaš protiv likova kakav si ti upravo. Ti ne visiš po ceo dan na forumu? Ma nemoj Boga ti. Kako si se samo uneo u ovu temu, kao da ti život od toga zavisi, a sve samo da bi te neko ZAGOTIVIO KAO NEKOG OZBILJNOG hardweraša, a ti si običan noobie, koliko god da ti pomaže tvoj najbolji drug google : :: Shame on you.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.