MUNJA Da li ima noko iskustva sa TV KARTICOM Gigabyte GT-PTV-TAF-RH ? Ili imate neki bolji predlog u cenovnom rangu do 5000 RSD. Da je kombinacija analogno digitalna i da lepo radi u win7. Unapred hvala na sugestijama!
Mialim da ta kartica nije digitalna evojednog komentara http://goo.gl/USLd7 :: :: MUNJ :: Da li ima noko iskustva sa TV KARTICOM Gigabyte GT-PTV-TAF-RH ? Ili imate neki bolji predlog u cenovnom rangu do 5000 RSD. Da je kombinacija analogno digitalna i da lepo radi u win7. Unapred hvala na sugestijama!
sam kupio i koristio u kompu3 dana i posto sam uzeo muzicku a nisam imao slobodnih PCI uzeo sam neku USB koju takodje ne koristim. Iskreno , bolja je slika bila malo na Gigabyte-u nego na LEADTEK WinFast PalmTop DTV200H ali to nije neka razlika, i racunao sam na to jer je USB veza.
Ja je prodajem, kad se setim, za 2500din jos je u garanciji, full pakovanje, cak sam i bateriju za daljinac odvojio kartonom tako da je i ona kao nova ! iz BG sam
@Masinist Nemoj davati dezinformacije. To nije tačno da je bolja slika, nego na LEADTEK WinFast PalmTop DTV200H, a digitalna je kad ja postanem daljinski. Ako hoćeš da prodaješ karticu, nemoj tako očigledno da ne govoriš istinu.
Što se tiče katica sa analogno-digitalnim tuner-om, treba sačekati varijante za novim T2 digitalnim prijemnikom. Uskoro stižu za najjeftinije modele sa 10-bitnim konvertorom za oko 55 e. Sa 12-bitnim i 16-bitnim su od 85/150e najavljene cene za 08.09.2011.
da pred svima hvalim svoga konja ! .-) Ja samo kazem kako je kod mene, znaci imo sam jos ubodenu GA kad sem na USB prikacio Leadtek i malo je reci razocarao se. Drugaru i meni je slika bila MALO ostrija na GA NE znacajno, ali malo je vukla na prvu varijanru (IKOM kablovska) Doduse kod mene je mozda presudilo i to sto sam dao vise para a NIKAKVOG poboljsanja u slici !
U najboljem slucaju bi se reklo da je ista slika, jbg, trebalo je jos ljudi tada da bi se glasalo i onda ustanovila nepristrasna ocena !
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.