isto koliko je i fica rasni trkacki auto. Koliko imas kesa, pa da sastavimo nesto?
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Da se ne lažemo, ni jedna ni druga ni G od Gamer konfiguracije nisu. Bolje neka ti neko sastavi za te pare, možda plus neki dinar preko, nešto bolje sa čim ćeš moći da se igraš a od tih gotovih Gamer konfiguracija bolje beži jer će te, kako god okreneš, na nečemu dobro izjebati, blago rečeno. Postoji eksterna tv karta koja radi i kad je računar ugašen a da radiš na njemu dok je ugašen možda u nekoj budućnosti, ako sam te dobro razumeo. Pozdrav!
...nemoguce je sastaviti bilo sta posteno, moj savet ti je da kupis mat. plocu sa integrisanom grafikom pa posle kad skupis kes da dodas i graficku. Ove graficke koje se nude su cisto bacanje para... mada uvek postoji sansa da pazaris nesto polovno preko oglasa a da je jos u garanciji...
...nisi ni rekao sta igras. Kapiram te da bi ti hteo svo odmah i sad ali posle nekoliko dana ces shvatiti da si bacio pare... ako si za ovu varijantu koju sam ti predlozio, kazi pa da ti posle sastavim nesto.
Maticna MB AM3 C45 4800 din Procesor CPU AM3 AMD Athlon II x2 Dual Core 255 3.1 ghz takt procesora 4.700 din Ram memorija 2gb 1333MHZ kasnije bi dokupio jos 2 gb 1400 din Napajanje LC power 600w 3200 din Kuciste neko Spire 500w cool box 2300 din i za grafu mi ostaje 5500
m1k111 samo se nadam da nisi trol :) pa da kucam dzabe elem, za 25K rsd nema gejmerska konfiguracija nigde (kao sto ti je i rekla vecina) nego polako, kupi 2-3 stvari, pa pristekaj malo, pa opet 2-3 i tako
p.s. i ja bih merecedes 2005 za 3 soma evra ali ne moze bratac, ne moze
Ovo ispod ti je najbolje shto moze i to da dodash 1.000 i neshto din.. i da se udarash nogom u dupe :D A mozesh da se fino igrash.... Ili neka loshija malo plocha i onda sve ovo za 25.000 dinara ili smanji za 2 gb rama i ostavi ovu plochu i uzmi grafu to ti tachno 25.000...
:: :: Doso sam do jos 1 zanimljivog otkrica :: :: :: :: http://list.rs/artikal.php?id=RAC02214 :: :: A sta igram,igram PES,COD,NBA,gotiva mi crysis ali jos nisam doziveo da ga igram na svom kompu
Pusti ti ove berzine ultra gejmere, na ovoj konfiguraciji bi trebalo solidno da se naigras, pogotovo shto predpostavljam da taj monitor shto uzimas nije veci od 19` i ima rez 1440x900, za koju ce ti ta 5670 biti sasvim dovoljna za pristojno igranje na med-high podesavanjima na 99 % igara. Uzmi ti to i cepaj
Onda kupi polovno na oglasima, jebiga.Kupi novu maticnu,HDD,DVD RW i neko LC 600W napajanje(ili jos bolje LC power kuciste sa napajanjem 600W), a procesor, memoriju i grafu juri po oglasima.Ako naleti i ploca sa procesorom u nekom polukompletu, mozes i to.Bolje sacekaj malo i kupuj kako skupis pare(kao sto sam ja radio), nego da sada uzmes neku polu-ubogu konfu.Ne radis ti sa njim posao pa da ne mozes da sacekas.Nemoj integrusu jer posle ako ti zatreba tv karta i jos neka PCI, neces imati mesta na micro ATX integrusama kad ubodes grafu kasnije.
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: :: :: :: Jedva sam ovo skupio jedino da nadjem neki polovan katodni monitor za 2 soma i da dam 27 na konfu
taj intel dualcore je brzi od tog athlona bez obzira sto ima jezgro vise...a ta 5570(samo sto ljudi ne znaju) je u rangu sa nvidia-om 8800gts od 640mb... a plus taj intel lako ide preko 4 ghz,a onda je brzi i od mnogo ozbiljnijih procesora...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.