Najstarije što sam probavao je na Athlonu 2400+ (znači 1800mhz), nekoj epox ploči s VIA čipsetom, 512mb ddr i MX440.
Radilo je ali je videlo da fali memorije, sa 1gb mislim da će da radi ok. Ako nemaš na umu baš neku određenu verziju sedmice, stavi Tiny7 Rev.1 da prištediš ram.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
uzima nešto manje od 700Mb. E sad, ti sračunaj kad upališ Hrom ili mozillu koliko će još da ode rama i šta ti ostaje pre nego što se krene u drljanje po hardu i pisanje u page file. support normality
+1, nikad u zivotu ne bih stavljao sedmicu na SocketA i manje od bar giga rama
:: :: :: :: chemu to drkanje kompa w7com .. zasto neuzmes bezbolku i omlatish hdd jer ce da rikne na 7ci .. stavi xp .. zar je sad toliko fuj fuj xp ? ..
Micro Win7 sp1 od 18.06.2011 Wixxxon. Bruka je. Trosi u startu 230 MB, a sa Aerom 421 MB. Sa operom oko 517 NOD om i Malwarebytes antimalwareom. operator
Punaa 7ica na matorom kompu mi je sprzila 1+1 hard. Otiso im smart pa ti sad vidi.
BB kolko oces. Jes neki manji hardovi, relikvije, ali sve jedno.
PITANJE> Moze li u windows da se iskljuci smart check da me windows ne smara backupima. Ta masina se ne koristi ni za sta bitno, nije mi bitno i ako rikne hdd, znam da je na izdisaju. Samo da me win ne smara. Iskljucio sam u BIOSu nije pomoglo.
:: Micro Win7 sp1 od 18.06.2011 Wixxxon. Bruka je. Trosi u startu 230 MB, a sa Aerom 421 MB. Sa operom oko 517 NOD om i Malwarebytes antimalwareom :: operator :: ::
:: Ako ti nije mrsko baci mi link na mail.Hvala :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: Micro Win7 sp1 od 18.06.2011 Wixxxon. Bruka je. Trosi u startu 230 MB, a sa Aerom 421 MB. Sa operom oko 517 NOD om i Malwarebytes antimalwareom :: :: operator :: :: :: ::
upravo skidam sa linka koji si postavio ali sam nesto odavno skinuo jedan mali win 7 i secam se da disk nije bio butabilan. Naravno, nije problem da se napravi ali pitanje moje je kako stoje stvari sa ovim? Takodje-koliko je okrnjen to jest da li ima neka ogranicenja i koja su? Hvala unapred!
ovaj torrent nije za gore navedenu verziju sa sp1 od 18.06.2011. Ima li ko link za verziju sa sp1...
:: evo ti torent - http://goo.gl/p8sf :: :: :: :: Ako ti nije mrsko baci mi link na mail.Hvala :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: Micro Win7 sp1 od 18.06.2011 Wixxxon. Bruka je. Trosi u startu 230 MB, a sa Aerom 421 MB. Sa operom oko 517 NOD om i Malwarebytes antimalwareom :: :: :: operator :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.