Posto nisam u toku sa cenama, ponudom i slicno, treba mi BestBuy preporuka masine za dobrog komsijiu, koja bi bila ujednacana po komponentama, znaci ne jedna da bude `vrh jaka` a druga `zivi krs`. Isto i preporuka za neku povoljnu firmu, znaci kao neki online konfigurator sa selekcijom opreme i cenama toga sto mislite da je dobro za ~35.000
:: http://www.dodaj.rs/f/2W/ZK/187AlkXO/e1.jp :: Samo dodati još 2gb memorije, ispadne oko 36,000, sasvim pristojna mašina za sve i svašta :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Ne mora quadCPU, za ovu namenu je i vise nego dovoljan brz dualCPU jer se nece nista renderovati niti igrati nista opako, ploca moze MSI ili ASUS, GA nikako, najbolje AMD serije 8. RAM Mushkin ili Patriot DDR3-1600 i to 2x2GB, hard 1TB WD ili Seagate sa 64MB, grafika PowerColor ili Sapphire (ne nalazim u Atomu ovu Raicevu 6750), kuciste moze opusteno LC sa 600W i to je to. Samsunga jos uvek ne varim u svim oblastima, mada daleko su mi bolji od nekog novog branda, ne mogu da gresim dusu jer se i Samsung popravlja iz godine u godinu ili nisam neki miljenik firmi LG i Samsung.
1. Kad dodjes i trazis pomoc, pored toga sto treba da kazes sa koliko para raspolazes (svaka ti cast, ti si to uradio), treba da kazes sta konkretno hoces. Niko ovde ne bleji po ceo dan na forumu, i jedva ceka da se pojavi neko sa molbom da mu se sklopi komp. I samim tim treba da postujs vreme i trud onoga koji se resio da ti pomogne, kad ti je Raic odgovorio, sto se bar tad nisi ispravio, nego se javljas posle 3 sata i samo da bi rekao `Ja necu to...`
2. Sam si rekao : `Posto nisam u toku sa cenama, ponudom i slicno, treba mi BestBuy preporuka masine za dobrog komsijiu, koja bi bila ujednacana po komponentama, znaci ne jedna da bude `vrh jaka` a druga `zivi krs`. Isto i preporuka za neku povoljnu firmu, znaci kao neki online konfigurator sa selekcijom opreme i cenama toga sto mislite da je dobro za ~35.000`
I odjednom, sve znas i najjeftiniju firmu, i najbolji hard disk i sve... Sto si onda pravio temu kad sve znas? Kakvu razliku ces da osetis izmedju 1333 MHz i 1600? Ti u svom zivotu neces primetiti razliku, nikad! Ti ne mirises Samsung, bolji je WD... WD jeste bolji, za nekih 5% ali je zato skuplji 80% od Samsunga! Da ne pricamo koliku ces razliku tu osetiti A hoces best buy? Bre stvarno mi ljudi ponekad nisu jasni...
Evo ti konf. i na tvoje teme se vise ne javljam...
Nisam znao da su WD diskovi za isti C skuplji skoro 2x od Samsunga. Bojkotujem Western Digital i uzimam samo SmungSmung, sto kaze drug Pisko...
I to sto kazes za mem, nikad necu osetiti razliku - sta zna svinja sta je dinja, jel?! :DDD
Al` nekako volim da vrtim sintetiku i gledam tih par desetina promila ili par procenata razlike koje nude presudnih 266MHz efektivnog tj. 133MHz fizickog takta :) ako nista drugo, bar su cifre okrugle :P
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.