Sve ti je kompatibilno, i mislim da ti je pitanje vezano za to apsolutno nepotrebno!!! Jedino sto bih ti predlozio, ako vec uzimas takav komp da bar uzmes malo jacu grafiku(jedino ako ti nisu bitne igre vec samo rad), npr. 7600GT.
Sve je OK.Ali Nemoj da pucas kintu na SLI plocu ako ne uparujes kartice.Mozes da Uzmes Asusa P5 ili Gigabyte S3,DS3,DS4 (965 cipset) za neku manju kintu,a imaces iste ako ne i bolje performanse nego na toj ploci. Jedini razlog sto je ta ploca skuplja je to sto ima SLI podrsku...a ti stavljas na nju jednu 7300...nema logike... GA-DS3 P965 je ploca u rangu navedenog Asusa,ali nema SLI,a kosta oko 120-130e. Za ustedjenu kintu mozes da kupis sebi mnogo jacu grafikcu...
:: Sve je OK.Ali Nemoj da pucas kintu na SLI plocu ako ne uparujes kartice.Mozes da Uzmes Asusa P5 ili Gigabyte S3,DS3,DS4 (965 cipset) za neku manju kintu,a imaces iste ako ne i bolje performanse nego na toj ploci :: Jedini razlog sto je ta ploca skuplja je to sto ima SLI podrsku...a ti stavljas na nju jednu 7300...nema logike.. :: GA-DS3 P965 je ploca u rangu navedenog Asusa,ali nema SLI,a kosta oko 120-130e :: Za ustedjenu kintu mozes da kupis sebi mnogo jacu grafikcu.. :: :: :: DaSickSyste :: ::
Cak i da uparuje kartice u SLI, bolja mu je vaeijanta da uzme nekog od pomenutih Gigabyte GA-965P-xxx i za razliku u novcu da uzme jednu graficku koja ce biti dosta jaca od dve uparene 7300.
:: aj predlozite tacno koju maticnu i da li bi mogao ako ustedim na ovoj da uzmem jaci core 2 duo ili je dobar i ovaj, i koju grafiku...
Ja imam Gigabyte DS3 P965(oko 120-130e) i odlicno radi...Svaka preporuka... A nemoras da uzimas jaci cpu ako hoces da overklokujes ova ploca je kao stvorena za to...A sto se tice graficke uzmi slobodno 7600GT(140-150e) ili jacu,a ako bas hoces odlicne prformanse onda ATI 1950pro(oko 180-190e)
:: ja sam ove komponente gledao u pakom-u, da li neko zna neki drugi/bolji site pa da i tamo pogledam cene
Svaki drugi prodavac je bolji od Pakoma. Sve je makar 10% pa i vise skuplje od ostalih prodavaca...Jednostavno mnogo su jaki i maloprodaja ih uopste ne interesuje. Ali im je servis CUDO.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.