CPU Q6600 Quad-Core Mem. 8GB Kingston - 800mhz HDD 2 x Seagate Baraccuda 500G GPU Nvidia 9500GT MB Asus P5Q PRO (integrisan RAID0, duplo brzi rad sa ova 2 diska)Sli-zli Kuciste Cooler Master 690 PWS Coler master 600w Komplet lodzitek tastatura+mis Monitor Asus P5Q PRO
On ceni sve u kompletu 550e
Ja mislim da treba malo manje da nudi, sta vi kazete?
Da, i meni se sviđa monitor, mora da je kvalitetan.
Paz dobre su to komponente al su malo iza vremena, đuture neće otići sigurno, nek se ne nada. Ako bi prodavao sve posebno mogao bi da nakupi 500 evrića, možda čak i više, neke stvari što ima su dosta tražene.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Ko što rekoh nije da ne koštaju delovi toliko al nema šanse da će neko da kupi u kompletu pored aktuelnih stvari, bolje da rasparčava jer ima dobrih delova koje će lako da utopi za razumnu cenu, dosta ljudi još ima tu platformu.
Što prodaje sve đuture, ide u mobilni segment?
:: Malo sam lose odradio copy/paste.. :: :: Monitor je Samsung 226B ::
Ma oce da se ponovi da uzme sve komplet novo neki i7 ili i5 sa ddr3 platformom.24 monitor. To je admin ovde kod mene u firmi , koji mrzi i ne prati hardware toliko ali je za soft majstor.
To mu i ja kazem , na delove ce lakse da ode ali njemu treba da ima komp pa bi sve u kompletu sa monitorom prodao, naruci novo i cim mu stigne novo, da kupac preuzme njegov stari komp. Ne moze da bude bez masine, ali i ja mu kazem da ce tako tesko da ode djuture...
Ili da nudi manje, ili da nadje nekog ko nema pojma da mu uvali na pricu `br`te pro mi konfa, cinim ti uslugu`, ako polse toga moze da spava mirne savesti :)
Za iste pare moze da se sklopi fina nova konfiguracija.
Valjda ima para za procesor, ploču, memoriju i monitor pa onda nek prodaje svoje stare stvari natenane. Ostale komponente su mu dobre.
Baš sam gledao, možeš za 550e da sklopiš baš lep sandy i5 i to sa dobrim kućištem, sesasonic 500w, 6750... bez monitora doduše.
:: Ma oce da se ponovi :: da uzme sve komplet novo neki i7 ili i5 sa ddr3 platformom.24 monitor :: To je admin ovde kod mene u firmi , koji mrzi i ne prati hardware toliko :: ali je za soft majstor :: :: To mu i ja kazem , na delove ce lakse da ode ali njemu treba da ima komp pa bi sve u kompletu sa monitorom prodao, naruci novo i cim mu stigne novo, da kupac preuzme njegov stari komp :: Ne moze da bude bez masine, ali i ja mu kazem da ce tako tesko da ode djuture.. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.