Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Selektivno donosenje Fault HW u cilju navikavanja na neke firme
STRANA 1 OD 2  
UncleSam Selektivno donosenje Fault HW u cilju navikavanja na neke firme 09.06.2011. 11:34 T36505

status: user
broj poruka: 164
Kao sto naslov kaze ovde ce se govoriti o sumnjivim stvarima donesenim na crno kako bi se ime firme obezvredilo i kako bi besan narod kupovao one brandove sa kojima `velike firme` tj mali ljudi imaju sklopljene povoljne ugovore a cije ime je na zapadu obicno vrlo slabo kotirano a cena je skuplja nego vrh vrhova na zapadu.

U to spadaju i donosenje citavih serija koje se provale da su neispravne samo ako pratis strane forume. Dok to ne shvatis trpis pritisak od neke grupice kako se svako uchi na greskama, kako to moras da istrpois, kako sledeci put da pazis staa radis, a jednostavno to ne morate da trpite narode. Njihov je cilj u tih nekoliko dana da vas ubede da zadrzite to radi nekih testiranja i ispravki dok imate pravo da uzmete pare nazad.
To vazi za proiizvod kojim ste razocarani. Za neispravan proizvod ne mogu nista da urade kada se p[rovali da ne radi povoljno i dobro.

Konkretno imam pitanje za OCZ Agility 3.
1. Da li je on slucajno pogodjeno da se donese losa serija ???
2. Da li nasi zgrabe znajuci te losije po povoljnoj ceni???
3. Da li je samo kod nas OCZ Agility 3 sjeban???

4. Za koga radi onaj koji kaze `Mozes da vratis u prodavnicu ali sta ces da im kazes`???
I sta dobija za takve usluge???

Nastavak sledi...
I znajte od neispravnog EAH6970 budno oko vas posmatra.
A ponedeljkom se salje izvestaj u Brisel.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
voodoons Re: Selektivno donosenje Fault HW u cilju navikavanja na neke firme 09.06.2011. 11:56 #332934

broj poruka: 152
:: 4. Za koga radi onaj koji kaze `Mozes da vratis u prodavnicu ali sta ces da im kazes`??
:: I sta dobija za takve usluge??

To su moje reci sa PCAXE foruma i ne razumem u cemu je problem. Procitaj zakon o zastiti potrosaca a zatim se ponovo osvrni na moje reci. Da, moze da vrati u roku predvidjenom tim zakonom ali isto tako mora da kaze zasto ga vraca. Sta ce da kaze? Benchmark programi mi pokazuju manje brzine iako u realnom radu se ne pokazuje nikakav nedostatak.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 W for Vlada 09.06.2011. 12:00 #332936

broj poruka: 17093
!! IGNORISITIE GA SKROZ !!

NE TREBA OVA TEMA DA BUDE SPRDNJA KAO PRETHODNE DVE!

NA SVAKOJ TEMI VEC PRICA 10X ISTO , SVE ZNAMO NAPAMET !
NEK DISKUTUJE SAM SA SOBOM, KAO I OBICNO
NIJE MU PROBLEM...

Odjavljuem se zauvek sa ove teme!
Kao i sa svih njegovih drugih i buducih ,

osim naravno ako su logicne i smislene ili ne toliko retardirane.

Poz!

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
UncleSam Evropa-Svet vs Serbia HW 09.06.2011. 12:27 #332956

Savrsen HW po izboru Srpskih prodavaca

INTEL Core i7-2600 3.4GHz Box 25.500 Gigatron
Inno3D Geforce GTX 580 48.000 Gigatron ili koja hocete 30e skuplja od EVGA GTX580 3gb
COOLER MASTER Big Tower Case HAF X 20.000 Gigatron
ARCTIC Cooling Accelero XTREME GTX Pro 4.600 Gigatron
MSI Big Bang-Marshal B3 Gigatron 34.000 ili koja hocete
LC Power 850W 12.000 Atom Computers
DDR3 3x2GB 1600MHz Exceleram Red CulVERT 6.500 Emmi
Prolimatech Megahalems 5.200 Emmi
= 1200e

Ekstra Evropski HW

Intel Core i7 Processor i7-2600 3.4GHz 180e
EVGA P67 FTW 200e
EVGA GeForce GTX 580 3072MB 500e ili GTX580 DirectCU II uz nepotreban kuler iz Gigatrona
Enermax Revolution 920W 140e
Obsidian 650D 140e
Corsair H60 50e
Corsair Dominator 12GB 1600MHz with RAM Cooler 120e

Odjavite se do prekosutra prvo procitajte gde zivite i sta bi imali da imate samo pare koje dajete ovde na HW da ne racunam vasa primanja da ste se rodili tamo. Cao ne dolazite na temu boli me. Ja sam im objavio rat dok ne BUDEM NOVO VIDEO KOD NAS.
Ovo je nabrzaka bez cunjanja po akcijama gde bi ustedeo do 100e tj G510 tastaturu kada bi jurio nesto da kupujem a zivim u EU.
Hvala na jednom odgovoru od 4 najlaksem.
REC KOJA ZATVARA MNOGE LOPVSKE RADNJE ZOVE SE TRANSPARENTNO.
Vidite kako je to temeljno uradjeno u saradnji sa onima koji testiraju HW pa najvreliji primerci su doneseni samo rteferentni kako bi kupovali kuler od 50-60e kod drugara.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

UncleSam ... 09.06.2011. 12:38 #332961

Evo sada da napravim mesta za post od Dextera, mozda dobijes plusic i prve ti stignu slichice novog hardware na facebook nalog kao nagrada.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

imarkovic Re: ... 09.06.2011. 13:07 #332967

broj poruka: 18996
pa dobro dovla, sta si ti sad nama hteo da kazes ovom temom a da mi to i sami nismo znali? Nema nikakve koristi od toga da iznosis informacije, cinjenice koje svi znaju a koje pritom niko ne moze da promeni, oni su tamo i imaju odredjene povoljnosti a mi smo ovde i to nam je STO nam je! Sta da radim sada, da se ubijemo svi do jednog zbog cena? Da idemo svi da zivimo na zapadu? Sta? Reci mi sta si hteo da kazes? Kakav si ti to rat objavio? kome? Sebi? Ko ce da pobedi? Ti? ajde! Ljudi su svesni svega toga i nije potrebno jos i ti da im nabijas na nos u kakvoj smo situaciji, snalazi se ne kako ko moze nego kako MORA! Dao bih ti savet kao prijatelju da se saberes i krenes da postavljas bar malo konstruktivnije i korisnije teme ako je to moguce. Bar zbog postovanja prema a vise drugih clanova foruma prema tebi..

:: Evo sada da napravim mesta za post od Dextera, mozda dobijes plusic i prve ti stignu slichice novog hardware na facebook nalog kao nagrada
::
:: ASUS-CORSAIR-LOGITEC
oreshac re Wlada 09.06.2011. 13:22 #332976

broj poruka: 485
Imas svoju temu, pa tamo smaraj. Ako si zaboravio gde se nalazi -> http://goo.gl/gDYcM
Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1763839

Ishmerish Re: re Wlada 09.06.2011. 13:57 #332999

broj poruka: 7285
E da ova ti je jaka !!

Evo ti malo objasnjenje u vezi kretanja doticne jedinke:

http://www.youtube.com/watch?v=RrOF5s01r3Y

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Imas svoju temu, pa tamo smaraj. Ako si zaboravio gde se nalazi -> http://goo.gl/gDYc
:: Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=176383
toothless Nije lako biti on 09.06.2011. 14:16 #333011

broj poruka: 3241
http://www.youtube.com/watch?v=6ycFD9no6ow

http://sve.rs/
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)

UncleSam ... 09.06.2011. 14:59 #333029

Zadnja trojca brzo na facebook cekaju vas slike Sybertooth i one sto cu ja kupiti ploce.
Nagrada vas ceka, podelite i sa nama please. Da i mi ih gledamo malo.
Ako sakupite dovoljno poena imate povoljnosti kada kupite nesto ne dobijate garanciju niti se ti belezi pa ako vam se nesto zezne dovoljno je da sacekate nekog da mu zatreba to isto. To mozete da pomognete ubedjivanjem ljudi gde i sta da kupe pa onda vama ide nova a njima vasa. Ma koji zapad to je tu 250km na severu, 50 km od Batrovaca u prvom vecem gradu, i na jugu 300-400km i na istoku 250km. Koji zapad crni, ne bi se ja ni nervirao da je to neka razvijena civilizacija preko atlanskoh i tiho okeana.
Jebiga lako je njima kada nemaju G, A, E,... na to ste mislili.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

toothless Re: ... 09.06.2011. 15:07 #333036

Zabole me baš saberCock i moj donji ROG za tu ploču.I da imam te pare na bacanje, ne bih je kupio.Radije bih otišao na Siciliju ili slično, kao VUK125 npr.Pošto meni komp služi za filmove, muziku i poneku igricu, puca mi qrac u junačko dupe baš da bacam pare na nešto što mi neće u životu trebati, a postaće bezvredno za par godina...MSI i ostale budget friendly firme su za mene ZAKON!

AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED

:: Zadnja trojca brzo na facebook cekaju vas slike Sybertooth i one sto cu ja kupiti ploce
:: Nagrada vas ceka, podelite i sa nama please. Da i mi ih gledamo malo.
:: Ako sakupite dovoljno poena imate povoljnosti kada kupite nesto ne dobijate garanciju niti se ti belezi pa ako vam se nesto zezne dovoljno je da sacekate nekog da mu zatreba to isto. To mozete da pomognete ubedjivanjem ljudi gde i sta da kupe pa onda vama ide nova a njima vasa. Ma koji zapad to je tu 250km na severu, 50 km od Batrovaca u prvom vecem gradu, i na jugu 300-400km i na istoku 250km. Koji zapad crni, ne bi se ja ni nervirao da je to neka razvijena civilizacija preko atlanskoh i tiho okeana
:: ASUS-CORSAIR-LOGITEC
UncleSam ... 09.06.2011. 15:08 #333037

A nama je kuler normalan nedostupan dok su vrucine, imaju ga u magacinu ali su izgubili kljuceve a bravar dolazi na jesen.
Kulerche nije dostupno dok ttraju vrucine.
Dotle imaju samo onaj od 60e koji moze na skoro sve.
Neka nam je bog u pomoci nama koji zelimo najbolje to ovde ne mozemo da dobijemo.

Pa da imas povoljno za tebe MSI Bang ili kako se zove, ja mislim da je sada sigurno vec skuplja od EVGA SR-2 na nekim kacijama. Najgore sto bi ja na zapadu da sam kupio ovo sve mogao da gadjam takve akcije da bi imao besplatno nekoliko dobrih igara uz to i nekoliko original diskova tipa 3d mark 11 i slicnih programa koji ce najmanje 5 godina biti jako korisni. To tek nisam racunao.
Ima te i Inno 3D referentnu od 1536MB ja mislim za slovom i brojem 5 stotina evra. 500e
covece. Referentni mali GTX580 sa lepom nalepnicom. Jos 30e i imao bi onu od 3GB super oc sa sve vodenim blokom kakav bi ovde kostao malo ispod 100e.
Cudi me da nismo imali cast da vidimo njen (ocekujem)skor u kome je prestigla ASUS GTX590.
Ali to samo na fabrickom kloku ipak je GTX590- brzi maalo kada se klokne.

Da cujem samo da je neko rekao M od Miskovica. Miskovic je Robin Hood za ove.
Sok kod Miskovica je jeftiniji nego u EU a izbor isti..

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

Miskonius Re: Re: Selektivno donosenje Fault HW u cilju navikavanja na neke firme 09.06.2011. 16:39 #333059

broj poruka: 4420
Hej ja sam krajem januara u Emmiju kupio celu konf. bez napajanja, uz sve ostale papire stigao mi je i ovaj `Ugovor o jednostranom raskidu` gde se izmeddju ostalog kaze:
`Saglasno o Zakonu o zastiti potrosaca, potrosac moze u roku od 14 dana od dana zakljucenja ugovora na daljinu lili ugovora koji se zakljucuje izvan poslovnih prostorija da BEZ NAVODJENJA RAZLOGA JEDOSTRANO RASKINE UGOVOR
Jednostranim raskidom ugovora iz stava 1. ovog clana potrosac se oslobadja svih ugovornih obaveza, osin neposrednih troskova povracaja robe trgovcu.`

Eto toliko od mene...

Phenom II X4 955 BE 3,2GHz
Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Cooler Master 690 II Advanced
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

:: :: 4. Za koga radi onaj koji kaze `Mozes da vratis u prodavnicu ali sta ces da im kazes`??
:: :: I sta dobija za takve usluge??
:: To su moje reci sa PCAXE foruma i ne razumem u cemu je problem. Procitaj zakon o zastiti potrosaca a zatim se ponovo osvrni na moje reci. Da, moze da vrati u roku predvidjenom tim zakonom ali isto tako mora da kaze zasto ga vraca. Sta ce da kaze? Benchmark programi mi pokazuju manje brzine iako u realnom radu se ne pokazuje nikakav nedostatak
UncleSam ... 09.06.2011. 17:06 #333070

Neka hteli su da se igraju sa davanjem pokvarenih grafickih karti nisu ni svesni da su moje reci ostale u mozgtovima mladih demokrata koji sada razmisljaju odakle da krenu da ih sjebu.
Na kraju ce svirati fanrafe za EAH 6970 koji menja stanje u zemlji. Ovo nema kod TV-a bojlera, Ves masina, toga ima i to je isto skoro kao u EU. Ja ne znam sta se ovde dogodilo ljudima da su poludeli ovako.
I telefoni, mobilni pa to su skroro iste cene. Ovo je cist monopol na IT opremom, cist.
Zao mi je to je moralo da se desi jednom, inace bi dobio i ROG 5 ko zna kakvu i sledecu grafiku ko zna kakvu i tako redom. Njihova meta su oni koji kupuju najskuplje. Ili srednji visi segmet. Kada bi kupio sve sve neispravno od ASUS-a onda bi rekli da predjem na Sappohire, MSI pa tako ispocekta a oni samo trljali ruke zadovoljno. Evo sada nastavite to da radite.
Ko sto je Tadic rekao jednom ne mozemo dozvoliti da firma koja zaposljava 200 ljudi zajebava ceo narod.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

markopvict CRNA REKO, OTVORI SE! 09.06.2011. 17:10 #333071

broj poruka: 4515

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
UncleSam ... 09.06.2011. 17:14 #333072

Nisi evropski vaspitan po tom pitanju inace bi znao da su oni manji od makovog zrna jer svet ne moze da veruje da nisu u zatvoru. Svetske stanice su to prenosile i pitale se jer nasa nacija normalna uopste da takve ljude pusta da rade sta hoce. Oni se ne cuju vise i bolje bi bilo, jedva su zabasurene krivicne prijave. Da je neko u Engleskoj udarao kuche tako ja mislim da bi ga narod zivog linchovao pa tacno da je Mesija a ne bolesne ljude. Njih ceka robija kada udjemo u EU to znaju svi. Nemojte da ih pominjete bolje, skrasili su se malo bar cuvaju nenormalne dobrovoljce i hrane.
Taj idiot se usudio da pomene Rusiju koja ima 2.5 miliona nenormalnih od kojih je preko milion zarazxeno aidsom. Ludak ih je naveo kao primer, ma ko njih pita oni sahranjuju ne leche.Njihova prica je zavrsena oni su osramotili p[ravoslavnu crkvu i srpski narod i treba se praviti da ne postoje. Niko ne uzima za ozbiljno to sto kazu.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

UncleSam ... 09.06.2011. 17:24 #333074

I ne skrecite sa teme oni su proslost vise nisu interesantni.
Obezvredilo smoi ih i razglasili svetu sramotu. I dobili podrsku protiv njih i njihovog strasnog pogleda na svet.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

toothless Šta ćeš... 09.06.2011. 17:24 #333075

http://www.youtube.com/watch?v=AqmdIKpJwyg

UncleSam ... 09.06.2011. 17:27 #333076

Jedan sto ih je podrzavao uhapsen je skoro pod optuzbom,a priznao je da je tokom seksa udavio neku rusku bogatasicu i isekao i sebe i nju nozem da izscenira pljacku.
Zamislite, takvi su to ljudi oko njih. To jhe Asomalija planeta drugi svet to nije crkva i rehabilitacioni centar. On daje rakiju ljudima tamo, seva minimal u manastiru.
Pricali mi ljudi, samo pacijenti novi su na pocetku normalni.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

Ishmerish Zeljko ako ti je ovo fazon da nas cimas 09.06.2011. 18:04 #333080

broj poruka: 7285
uopste ti nije trip!

Sklanjaj bre ovog gremlina dok ga nisam pretvorio u hurke!

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

mslavko82 Re: Zeljko ako ti je ovo fazon da nas cimas 09.06.2011. 18:12 #333084

broj poruka: 721
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!

:: uopste ti nije trip
:: Sklanjaj bre ovog gremlina dok ga nisam pretvorio u hurke

+ 1 000 000

Daj bre, ima li neka tema da je ovaj nenormalni nije upropastio? Njemu treba oduzeti računar, telefon, televizor, opasan je bre po okolinu...
UncleSam ... 09.06.2011. 20:06 #333121

Dobro veche dzezeriiii...
Opet je to pobuna na mojo temi.
Za 3h je postigla rekord.
Za godinu dana imacu vise gledanosti nego RTS dnevnik.
Prestanite da mesate sa likovima nekim tipa jer ovo Sale, jer ovo vZeljko, koji Sale, Koji Zeljko bre??? Sta se pravite... A cenzurashi su oterani iz ove zemlje angazovanjem mirotvoraca stanih posto sami nismo mogli na kraj da izadjemo. Bolje se vratite 5 posta gore pa pogleajte sta cete moci za 1000e da imate. Znate kakve kompove. Da vas 5 godina sluze bez problema.

Ja sam napravio 5 tem a i sve su korisne i donose novine narodu za razliku od vasih kopiranja cenovnika raznih firmi. Kako spuste cenu za 50din eto vi trciute pravite temu, a onda 5 vasihj drugara viche `Dzabe, Ovo nema nigde, Bas su pale cene, itd. Znam kako su pale evo vidite 500e GTX580 referentni totalno nepoznate firme uz koju mora kuler od 5.000 100%.

Ja koji nisam znao prosle godine u ovo vreme 80% stvari oko kompova sada bi mogao da postavim najmanje 20 pitanja jako bitnih, u vezi najskupljeg Hardware ovde koja treba ljudio da znaju a niko im nije pomenuo od vas koji nam preslikavate linkove svaki dan sa cenam. Sve je to hw od par stotina evra sa kojim ce se ljudi zeznuti, nekompatibilnosti, pogresni savetui, nepredstavljene mane, sakriovene mane, preuvelicane performanse. Ali cene memorije i kulera su najbitnije. Pa normalno kada svaki kit promeni 10 vlasnika dok ne nadje pogopdnu maticnu. A njih 9 se preznoji. Pa trebali da placaju da uzimamo a ne da mi placamo.

Od silnog uvaljivanja dresilrai su vas pa kada nesto dobro radi ili vam lepo nameste vi osecate duznost da o tome pisete kao da ste dobili za dzabe, kao da je to nesto nenormalno.

I sta se utvrdilo sta je problem sa OCZ Debility 3.
Ja sam video pre 3 dana temu kako je on best buy.

Kada bi narod imao uvid u stanje nasih nekoliko firmi svi znaju kojih i sta je ostalo na stanju po magacinima i to mogao da prati kao berzu sa strane i citao postove vase to bi bila komika gledati. Naravno pod uslovom da ne znate da oni mogu to da vide. To bi takva znaimacija bila da ne verujete. Sve stoi nije prodato dobilo bi status best buy pa u krug.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

Pisko Care... 09.06.2011. 20:50 #333134

broj poruka: 6645
Stvarno si car. Samo, što se lepo ne kandiduješ i uđeš u Parlament? Aka Skupštinu????
Bolja je krka i piće nego ovde, a i ikone po zidovima nisu sve loše.
Lako bi se uklopio.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

VozD1912 njemu je uvek zanimljivo 09.06.2011. 20:56 #333138

broj poruka: 949
zurka 7/24 u glavi.. stalno mu je neko kriv, ima tu logike zasto je neandertalac jer da nema problema bilo bi mu dosadno! svaka cast wlado ocaran sam tvojim ludilom!!! samo da mi je da znam koliko ima slicnih ludaka na ovoj napacenoj planeti

http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJdg

Modena WLADO 09.06.2011. 21:33 #333148

broj poruka: 497
krajnje je vreme da raskrinkas it dusmane.

DFI DK 790FX M2RS
Amd Athlon II x2 265 3.5Ghz & CM Hyper 212
Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz
WD 3200AAKS
matrox milenium II pci
LG W2243S-PF
Chieftec gps 400w
Logitech X-230 2.1
Audigy LS sb 0310

Scyter Re: 09.06.2011. 21:42 #333156

broj poruka: 8138
Opet cu traziti od admina da te banuju. Ovog puta ZAUVEK!

Kakav debil, o Boze...

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs