Super! I ploca je dobra, i za overklokovanje. Ako hoces jos bolju varijantu, uzmi MSI K8N Neo2 Platinum. Razlika: podrzava noviji Socket939 (za koji izlaze najnoviji Athlon64 procesori) i FSB 1000MHz. Naravno, onda treba da uzmes i Socket939 varijantu procesora (postoji i model 3000, tako da izmena ne mora puno da te kosta).
Posto kupujes nov komp nf3 i S754 otpada kao nerentabilno na daljinu. Znaci Nforce 4 i S939: MSI K8N Neo 4 i Winchester 3000+ Pioneer 109 WD 160 GB (trenutno najbolja cena GB/eur) Kingmax hard Core ddr500,2x256 ili 2x512, zavisi koliko imas para, imam je ja na nf2, stigao sam do 230 MHz sa jakim setovanjima, sto je ludilo za ovaj chipset. Eto toliko...
U svakom slucaju trebalo bi da razmotrite predlog da kupite plocu sa Nforce 4 cipsetom (sa S939 podnozjem za procesor)...To povlaci i kupovinu PCI Express graficke karte pa sve zavisi od toga koliko sredstava imate na raspolaganju...Ako se odlucite za ovu varijantu obavezno uzmite 2x256 ili 2x512 MB RAM-a.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647052. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.