Veruj mi da 99% ljudi ne vidi razliku u realnom radu. A kome se ne sviđa ćinjenica da će mu biti narušen dual channel mode, on neka proda jedan štap ili neka dokupi još jedan, ionako nije mnogo :)
:: ali zar se ne isplati ovih 3x2 samo u slucaju X58 chipseta i i7 9xx !? :: :: u ostalim slucajevima bi radile dve plocice dual a jedna single channe :: :: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd :: ::
moram prvo da se izvinim svima, ovo treba za druga, a on nikako da mi javi koje ostale delove ima! moje pitanje je trebalo da bude da li da uzme 2 gb ili 4 gb DDR2 i koji je najbolji! inace ima maticnu msi k9n6pgm2-v2. graficka ge force 9400 gt i procesor amd athlon x2 dual core 2.2 ghz! to je ono sto ima i nece nista novo uzimati sem memorije, sad ima samo 1 gb!!! :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.