Lomio sam se bio između MSI 460 Hawk i radeon 6850 ali na kraju sam odlučio ako već imam integrušu da budem par nedelja na njoj dokle ne prodam ovu oju trenutnu šklopociju i od tih para dodam i kupim 560 Ti twin frozr u svakom slučaju ovih preostalih 16k neće nigde pobjeći ,takođe kakvo je trenutno stanje sa ovim spinpointom na it svetu sam čitao da je na početku došla neka skrnava serija koja se kvarila ko blesava.
Hvala na odgovorima nego šta mislite o ovom spinpointu ne bih da mi rikne razmišlajo sam možda da uzmem wd blue seriju ili seagate baracudu sva tri negde isto koštaju. Black Wolf
A sto ne uzmes Hitachi?Meni je Hitachi super. AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
Zato što ga nema u emmi-ju :p mislio sam da kupim većinu stvari tamo pošto ne bih da plaćam posebno poštarinu za svaku komponentu.
Black Wolf
:: A sto ne uzmes Hitachi?Meni je Hitachi super. :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: 3 macke,dve iste i jedna razlicita : :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=PeQgaNzwIe :: ::
Ne brini. F3 je skroz u redu, osim ako se nesto nije promenilo preko noci.
Ugradio sam dosta F3 od 500GB, i par od 1TB, niko se nije zalio.
:: Hvala na odgovorima nego šta mislite o ovom spinpointu ne bih da mi rikne razmišlajo sam možda da uzmem wd blue seriju ili seagate baracudu sva tri negde isto koštaju :: Black Wolf :: ::
Neznam nisam ih pitao mogu li da nabava nema veze uzimam ovaj F3 pa šta bude usput jel neko kad tražio od emija da nabave nešto šta nemaju u ponudi i koliko im je vremena trebalo da to nabave evo baš sam im sad malopre poslao zahtev za ovo napajanje. Black Wolf
:: ili neces da porucujes pa da cekas?Ja bih uzeo Hitachi....cekaj malo-pa ja i jesam uzeo Hitachi! : :: :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: 3 macke,dve iste i jedna razlicita : :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=PeQgaNzwIe :: ::
sto se tice hdd-a ... bilo je tu par ljudi koji su imali problem bas sa f3 od 1tb dok nisam primetio nikoga da ima problem sa 500gb verzijom... (snupi je jedan od njih).. tako da sam ja odma u korenu saseko sa f4 i nisam se pokajao (mozda se ne bi pokajao ni sa f3). sto se tice konfe, ne znam kako se krecu cene trenutno i to .. ali da li si razmisljao da uglavis tamo sandy bridge platformu? ili mozda ovaj buldozer sa am3+ socketom kad to izlazi?
Cini mi se da Vozd porucivao neku memoriju od njih relativno skoro.Pisalo na sajtu rok isporuke 7 dana a stiglo mu za dan-dva valjda... AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: Neznam nisam ih pitao mogu li da nabava nema veze uzimam ovaj F3 pa šta bude usput jel neko kad tražio od emija da nabave nešto šta nemaju u ponudi i koliko im je vremena trebalo da to nabave evo baš sam im sad malopre poslao zahtev za ovo napajanje :: Black Wolf :: :: :: ili neces da porucujes pa da cekas?Ja bih uzeo Hitachi....cekaj malo-pa ja i jesam uzeo Hitachi! : :: :: :: :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: :: 3 macke,dve iste i jedna razlicita : :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=PeQgaNzwIe :: :: :: ::
:: sto se tice hdd-a ... bilo je tu par ljudi koji su imali problem bas sa f3 od 1tb dok nisam primetio nikoga da ima problem sa 500gb verzijom... (snupi je jedan od njih).. tako da sam ja odma u korenu saseko sa f4 i nisam se pokajao (mozda se ne bi pokajao ni sa f3) :: sto se tice konfe, ne znam kako se krecu cene trenutno i to .. ali da li si razmisljao da uglavis tamo sandy bridge platformu? ili mozda ovaj buldozer sa am3+ socketom kad to izlazi :: ::
Tražio sam ja neke ventilatore, čekao tri nedelje i na kraju ih dobio nisam.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: Neznam nisam ih pitao mogu li da nabava nema veze uzimam ovaj F3 pa šta bude usput jel neko kad tražio od emija da nabave nešto šta nemaju u ponudi i koliko im je vremena trebalo da to nabave evo baš sam im sad malopre poslao zahtev za ovo napajanje :: Black Wolf ::
A i koji ce ti moj ventilatori na ovu hladnocu napolju?Misle ljudi na tebe pa ti ustede pare i sacuvaju te da se na ovih 12c jos ne pre`ladis od promaje! :D AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: Tražio sam ja neke ventilatore, čekao tri nedelje i na kraju ih dobio nisam :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: Neznam nisam ih pitao mogu li da nabava nema veze uzimam ovaj F3 pa šta bude usput jel neko kad tražio od emija da nabave nešto šta nemaju u ponudi i koliko im je vremena trebalo da to nabave evo baš sam im sad malopre poslao zahtev za ovo napajanje :: :: Black Wolf :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Pa jel` ga nemaju uopste u nabavci...
09.05.2011. 19:39
status: user broj poruka: 9006
Jes vala, da znaš da mi nekad krajnje neprijatno pirka po mudima.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: A i koji ce ti moj ventilatori na ovu hladnocu napolju?Misle ljudi na tebe pa ti ustede pare i sacuvaju te da se na ovih 12c jos ne pre`ladis od promaje! : ::
Re: Re: Re: Re: Re: Pa jel` ga nemaju uopste u nabavci...
09.05.2011. 19:44
status: user broj poruka: 3241
U jbt. pa to i nije toliko lose!Moze od promaje taj deo da ti se ukoci pa da ides po komsiluku dve-tri nedelje da te `lece` komsinice... AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: Jes vala, da znaš da mi nekad krajnje neprijatno pirka po mudima :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: A i koji ce ti moj ventilatori na ovu hladnocu napolju?Misle ljudi na tebe pa ti ustede pare i sacuvaju te da se na ovih 12c jos ne pre`ladis od promaje! : :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.