Znaci...orobim nesto za napr 2 mil evra, platim drzavi kaznu 300 000 evra i odlezim kuci sa narukvicom 3 meseca....i eto dobar sam 1.700 000 evrica....sjajan posao...teraju me da probam....zemljo Srbijo
Pre par nedelja pusten lik koji je orobio BIM Slaviju za milione,Janjusevic oslobodjen optuzbi,Zvezdan Terzic danas pusten za 1000000e,ovi Srpski `Brazilci` sto padose pre par dana vec traze izrucenje Srbiji...culi ljudi da je jeftina pravda i demokratija... AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
al meni bi i 1000 e bilo dosta mesecno za normalan zivot...da nahranim dete zenu i sebe, da ne idem bos i go, i da se bar jednom u 3 meseca castimo pozoristem....odlezo bi ja tih pola dana kod kuce sa narukvicom
Pazi, za 2000e (tj nissana 200sx), odlezao bih i sa ogrlicom u kucici za pse :D
Salu na stranu, soma evra mesecno je nesto cisto da ne razmisljas o svakom dinaru kad odes u prodavnicu.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9- borrowed, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: al meni bi i 1000 e bilo dosta mesecno za normalan zivot...da nahranim dete zenu i sebe, da ne idem bos i go, i da se bar jednom u 3 meseca castimo pozoristem....odlezo bi ja tih pola dana kod kuce sa narukvicom
Ocem i ja!Ja cu da budem vozac,posle vas sve odrukam i budem svedok-saradnik! A Wlada ce da bude inspektor Drajfus posto gotivi palatu pravde: http://www.youtube.com/watch?v=mVS_CqC7H2Q
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: u nastanku, istorija se pise odje ..... :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
:: Znaci...orobim nesto za napr 2 mil evra, platim drzavi kaznu 300 000 evra i odlezim kuci sa narukvicom 3 meseca....i eto dobar sam 1.700 000 evrica....sjajan posao...teraju me da probam....zemljo Srbijo ::
Zali se robijas u Shvajcarskom zatvoru: Alo zandar !! Ova topla cokolada uopste nije topla, smanji malo klimu prehladicu se, a i zabada mi ovo x dugme na dzojstiku za sony 3,
Jos malo pa ce da traze da izdrzavaju kazne kod nas, postajemo bolje mesto za izdrzavanje robije od Shvajcarske.
Ugovaramo dakle choporativnu pljacku.
Ja sam za, a mozemo nakon toga svi kompove u lan kod nekoga da povezemo, dok robijamo tih par meseci.
Ja sam da odradimo Mr.Burnsa kod kuce- delta Miskovic.
Isli do grada, nas 5-6, normalno stazom pored puta-kaldrme. Iza nas lik u nekom besnom automobilu, kazu vozio 120km/h, ono standardno kurcenje je li, sleteo s puta, naleteo na nas tj. drugara i zakucao ga za zid. On je danas u invalidskim kolicima, i bice ceo zivot kako su mu rekli, pored skoro dvocifrenog pokusaja operacija, nazalost bezuspesnih. Doticni lik je bio u zatvoru 6 meseci i izasao, zahvaljujuci ocu koji mu je neka `zverka`. Ovo je sve bilo pre nekoliko godina. I sta reci? Kao sto kaze Bora Corba, zbogom Srbijo...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 - Kingston 4 Gb DDR2 800 - LC Power 600W - Philips 22``
lepo mu objasnimo sta je nas stav...da posedi 3 dana sa nama u miru i prijateljstvu....ima tolka prasina da se digne...a coveku dlaka s glave ne bi falila...ili recimo...Noleta ( kad car nije zauzet dranjem ostalih teniskih pacera), ili
Od Silvane Armenulic...do Zablacanskog, preko ministrovih vozaca...ni tu se nista nije promenilo...
:: Isli do grada, nas 5-6, normalno stazom pored puta-kaldrme. Iza nas lik u nekom besnom automobilu, kazu vozio 120km/h, ono standardno kurcenje je li, sleteo s puta, naleteo na nas tj. drugara i zakucao ga za zid. On je danas u invalidskim kolicima, i bice ceo zivot kako su mu rekli, pored skoro dvocifrenog pokusaja operacija, nazalost bezuspesnih. Doticni lik je bio u zatvoru 6 meseci i izasao, zahvaljujuci ocu koji mu je neka `zverka`. Ovo je sve bilo pre nekoliko godina. I sta reci? Kao sto kaze Bora Corba, zbogom Srbijo.. :: :: :: ________________________________________________________________ :: ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 - Kingston 4 Gb DDR2 800 - LC Power 600W - Philips 22` :: ::
pa napravicu ih iz 2-3 lezanja kod kuce, ako ti je bas tolko stalo Pisko
:: Znači, - A GDE SU TI SISE, SISO??? :: :: Računica je nekompletna :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: Znaci...orobim nesto za napr 2 mil evra, platim drzavi kaznu 300 000 evra i odlezim kuci sa narukvicom 3 meseca....i eto dobar sam 1.700 000 evrica....sjajan posao...teraju me da probam....zemljo Srbijo :: ::
Bez zajebancije ljudi ali sto ih vise gledam i kako vreme odmice gotovo sam ubedjen da ce neki ustasa sa juga da napravi potez na Srpskom caru.
Ovo sa generalima je vise nego dovoljan dokaz da je tu u pitanju jedno severely demented societe bez ikakvog dodira sa realnoscu a koliko nas mrze nije ocigledno samo onima koji nece da vide.
Nisam ja nacionalista slash nazi, ali ljudi ja sam samo jednog upoznao koji ima isti stav prema nama kao vecina nas prema njima, ali zato ostali bi nas pincetom komadali.
Ja licno da sam Nole znas kad bi otisao na onaj usrani umag, pre bih usao u pecinu i razvalio samarcinu medvedu sveze probudjenim iz zimskog sna.
Uslov 1: da te niko prethodno ne ubije Uslov 2: da te niko naknadno ne ubije(sledećih bar 10 godina)
Sa obezbeđenjem i u WC ideš i 24/7/365 razmišljaš da li je neko njima ponudio po 40-50 hiljada da u nekom trenutku zažmure na jedno oko.
Posle takvih 10 godina šta ti ostane od mozga i zdravlja, verovatno je bolje da ti i ne ostane.
:: Znaci...orobim nesto za napr 2 mil evra, platim drzavi kaznu 300 000 evra i odlezim kuci sa narukvicom 3 meseca....i eto dobar sam 1.700 000 evrica....sjajan posao...teraju me da probam....zemljo Srbijo ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.