Treba mi predlog za masinu do 500-550 evra da je uracunato sve i monitor i tastatura i mis i zvucnici, a sama konfiguracija bi se koristila u kancelariji office, internet, znaci nista zahtevno, ne treba jaka graficka al ne mora bas ni integrisana, za monitor neki normalne dijagonale 22` recimo. Ne bi bio los neki brzi hard disk ili tako nesto. Pa ako iam neko predlog neki nek postuje.
Sad ti mozes neke varijacije, dal hoces neku drugu komponentu umesto ovih navedenih (mozes umesto 5670 da stavis 5770, mozes mozda drugo /jace/ napajanje, lepse kuciste ili sta ja znam) Ovo sve ti kosta 50.775 din, tako da ti ostaje jos nekih 40-tak evra za menjanje-dopunu. Pozz...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.