Planiram za koji dan da osvezim masinu pa me zanima da li ce ove komponente da rade zajedno, zanima me kompatibilnost na relaciji cooler, ploca, memorija. Intereseuje me da li ce cooler da smeta memorijskim modulima.
Hvala
msi p67a-gd65
Noctua NH-C12P SE14
2 x 4GB DDR3 Exceleram PC1600, Rippler CL9
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
Memorija neće biti problem da legne, a što se tiče kompatibilnosti iste sa pločom, pogledaj na njihovom sajtu na support opciji. Jedan user na benchu ima tu ploču i istu memoriju, samo 2x2GB kit. Mislim da neće biti problema.
I ja verujem da su memorija i ploca kompatibilni, interesovalo me je da li cu moci da stavim taj cooler ako na tu plocu stavim ovu memoriju, tj. da li ima dovoljno mesta do vrha coolera.
Hvala jos jednom
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
U Exceleram 2x4GB. Sada cu da nakrcam 16GB na plocu. :) AAA???? Ma jok bacanje para imam vec 8GB samo cu da izjednacim pakovanju su mi razlicita. A sa ce na Intelu 2 stapa ili 4. 3 su najbolja, zar nee???
Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.