moj ortak ima matoru konf. celeron 2.0blabla i zali mi se kako mu ne radi yt dobro. problem su zastarele graficke karte jer su od skora sve cesci HD snimci. na to moras da obratis paznju
npr raiceva 8400gs(ako je nije prodao) je minimum za normalno gledanje bilo cega na yt. npr 7600gs i 6600 vec prave probleme sa nekim zahtevnim snimcima
Ne pominji mi je, sad sam je zajmio deksteru i kod njega ni da mrdne, sve mi se čini da će da leti u rernu odma posle zeljanice.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: :: npr raiceva 8400gs(ako je nije prodao) je minimum za normalno gledanje bilo cega na yt. npr 7600gs i 6600 vec prave probleme sa nekim zahtevnim snimcim ::
Da znaš da češe malo pci slotove pored, nažalost nije mogao da se prišrafi malo više ka gornjoj strani karte.
Totalno čudna karta, ono kad si mi je ti vrnuo stavio sam je u neki komp s vistom, radila je sasvim normalno a pre nego što je dadoh deksteru stavim je kod mene da probam i vidim ima štrafte ko češirska mačka.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
vezano za 8400gs. nije htela da radi kad sam je ubacio u gornji pci-e slot. premestio je u donji i proradi ! posle je vratim u gornji i tu je pocela da sljaka bez problema... ako ima dva pci-e slota neka pokusa taj mix, a i moguce da je totalno gecrht :) i da nesto je pravila probleme sa bojama kad sam menjao te slotove. u gornjem je davala samo 256 boja u donjem full color i posle u gornjem isto full color... eto ako to moze da pomogne
Vadio, probao tamo vamo, ne vredi, i kod mene sam je ubo, ista prica... Mislim da je sad 100% zavrsila karijeru , ajd crtice sto ima, nego vise od 8 bita boje ni da mrdne...
:: vezano za 8400gs. nije htela da radi kad sam je ubacio u gornji pci-e slot. premestio je u donji i proradi ! posle je vratim u gornji i tu je pocela da sljaka bez problema... ako ima dva pci-e slota neka pokusa taj mix, a i moguce da je totalno gecrht :) i da nesto je pravila probleme sa bojama kad sam menjao te slotove. u gornjem je davala samo 256 boja u donjem full color i posle u gornjem isto full color... eto ako to moze da pomogn :: ::
:: odlicnu grafiku za daltoniste,a ima i sahovsku tablu samo figurice da nabave igra sah i cita mejlove divota.. :: moz da ode 50e/k :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
:: Odlična ideja, al prvo ima da radi fen za skidanje farbe, imam ovde taman i neku 8500GT, isto rikavela, jedna od njih će valjda da oživi :: :: Ako se to slučajno desi dobijaš je na zajam ako se nisi već snašao :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: Ima da ode za 40-50e na Limorondo kao Polovna - neispitana : :: :: ::
Ovo zaslužuje jedan mali haiku... hm, da je velik ni ne bi se tako zvao verovatno...
Dockan Marko na Kosovo kasa, od kosovke devojke ni traga ni glasa.
:: Nisi video temu,gde pitam koju kartu da pazari do 15 000, pazarice novu malo ranije jer jbg ova ne radi, pa ce da vraca u ratama.. :: :: Svejedno, jos jednom da ti kazem f`ala u ortakovo ime ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.