trudio sam se vise puta da slicne postove potavim na pravo mesto...i uglavnom ostajao bez odgovora ovaj put cu kao i gomila onih koji to cine na neadekvatan nacin..postupiti na vidljiv nacin: koliko ovo stvarno vredi:
veliki dinosaurus: MB: ABIT IS7 (2xSATA,4xATA,6xUSB 2.o, FireWire, lan, AC97....) 100% funkcionalna proc: Prescot 2.8GHz 1Mb chash (virtuelno 2 jezgra) hladjenje procesora masivni hladnjak i lako promenljivi 80x80 fan(trenutno neki cooler master) mem: 2x1 Gb Kingston..uparene (ploča podržava dual chanell..memorije birane po manualu) grafika:ATI Radeon X195o pro, AGP, 256Mb DDR3, nikad overklokovana (jos uvek kutija sa full pak-om) HDD: 2xWD 250 Gb Sata ( 500 Gb total) kućiste: CHEIFTEC AEGIS (big towel), Front panel external USB 2.0,audio,E-SATA, nigde ogrebano ( koštalo me 70e bez napajanja) PS :CHEIFTEC 550W (A-B)- tri odvojene grane 12V 120mm silent fan monitor: BENQ 92fp, 19 inch 5:4,DVI+ANALOG in, ugradjeni zvucnici 2x1W, izlaz za slusalice. bez mrtvih piksela, svetlo i kontrast na 50% :generelno servisiran optika: BENQ (LS DW1655 ) ATA dublle layer, Light scribe..nikada me nije izneverio Floppy: NEc (tek toliko da nije zaboravljen)
PCI: Wirless TP LINK TP-WN551G Creative SB AUDIGY ( 24 BIT) TV WINFAST XP 2000 SIL PCI za jos dva SATA uredjaja
Hladjenje: 120x120 mm rear 120x120 mm top 90x90 mm HDD 80x80 mm procesor 40x40x20mm Chipset
svi naponi i temperature u max oterećenju procesora STABILNI svi drajveri za WIN7 dostupni sve funkcionise besprekorno...od tetrisa, preko MKV filmova do renderovanja jedini nedostatak...nemam limcic za zadnji panel
Ajmo ozbiljni znalci, a mogu i oni lektori sa reklamama u potpisu
Drage volje bih ti pomogao samo mi reci sta ti treba: limar,plasticar ili polovan limcic. Za ovo trece verovatno ima servispc sa neke odapele ploce.
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
:: :: trudio sam se vise puta da slicne postove potavim na pravo mesto...i uglavnom ostajao bez odgovor :: ovaj put cu kao i gomila onih koji to cine na neadekvatan nacin..postupiti na vidljiv nacin :: koliko ovo stvarno vredi :: :: veliki dinosaurus :: MB: ABIT IS7 (2xSATA,4xATA,6xUSB 2.o, FireWire, lan, AC97....) 100% funkcionaln :: proc: Prescot 2.8GHz 1Mb chash (virtuelno 2 jezgra :: hladjenje procesora masivni hladnjak i lako promenljivi 80x80 fan(trenutno neki cooler master :: mem: 2x1 Gb Kingston..uparene (ploča podržava dual chanell..memorije birane po manualu :: grafika:ATI Radeon X195o pro, AGP, 256Mb DDR3, nikad overklokovana (jos uvek kutija sa full pak-om :: HDD: 2xWD 250 Gb Sata ( 500 Gb total :: kućiste: CHEIFTEC AEGIS (big towel), Front panel external USB 2.0,audio,E-SATA :: nigde ogrebano ( koštalo me 70e bez napajanja :: PS :CHEIFTEC 550W (A-B)- tri odvojene grane 12V 120mm silent fa :: monitor: BENQ 92fp, 19 inch 5:4,DVI+ANALOG in, ugradjeni zvucnici 2x1W, izlaz za slusalice :: bez mrtvih piksela, svetlo i kontrast na 50% :generelno servisira :: optika: BENQ (LS DW1655 ) ATA dublle layer, Light scribe..nikada me nije izneveri :: Floppy: NEc (tek toliko da nije zaboravljen :: :: PCI: Wirless TP LINK TP-WN551 :: Creative SB AUDIGY ( 24 BIT :: TV WINFAST XP 200 :: SIL PCI za jos dva SATA uredjaja :: :: Hladjenje: 120x120 mm rea :: 120x120 mm to :: 90x90 mm HD :: 80x80 mm proceso :: 40x40x20mm Chipse :: :: svi naponi i temperature u max oterećenju procesora STABILN :: svi drajveri za WIN7 dostupn :: sve funkcionise besprekorno...od tetrisa, preko MKV filmova do renderovanj :: jedini nedostatak...nemam limcic za zadnji pane :: :: :: Ajmo ozbiljni znalci, a mogu i oni lektori sa reklamama u potpisu
:: Drage volje bih ti pomogao samo mi reci sta ti treba :: limar,plasticar ili polovan limcic :: Za ovo trece verovatno ima servispc sa neke odapele ploce :: :: :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: :: :: :: :: :: trudio sam se vise puta da slicne postove potavim na pravo mesto...i uglavnom ostajao bez odgovor :: :: ovaj put cu kao i gomila onih koji to cine na neadekvatan nacin..postupiti na vidljiv nacin :: :: koliko ovo stvarno vredi :: :: :: :: veliki dinosaurus :: :: MB: ABIT IS7 (2xSATA,4xATA,6xUSB 2.o, FireWire, lan, AC97....) 100% funkcionaln :: :: proc: Prescot 2.8GHz 1Mb chash (virtuelno 2 jezgra :: :: hladjenje procesora masivni hladnjak i lako promenljivi 80x80 fan(trenutno neki cooler master :: :: mem: 2x1 Gb Kingston..uparene (ploča podržava dual chanell..memorije birane po manualu :: :: grafika:ATI Radeon X195o pro, AGP, 256Mb DDR3, nikad overklokovana (jos uvek kutija sa full pak-om :: :: HDD: 2xWD 250 Gb Sata ( 500 Gb total :: :: kućiste: CHEIFTEC AEGIS (big towel), Front panel external USB 2.0,audio,E-SATA :: :: nigde ogrebano ( koštalo me 70e bez napajanja :: :: PS :CHEIFTEC 550W (A-B)- tri odvojene grane 12V 120mm silent fa :: :: monitor: BENQ 92fp, 19 inch 5:4,DVI+ANALOG in, ugradjeni zvucnici 2x1W, izlaz za slusalice :: :: bez mrtvih piksela, svetlo i kontrast na 50% :generelno servisira :: :: optika: BENQ (LS DW1655 ) ATA dublle layer, Light scribe..nikada me nije izneveri :: :: Floppy: NEc (tek toliko da nije zaboravljen :: :: :: :: PCI: Wirless TP LINK TP-WN551 :: :: Creative SB AUDIGY ( 24 BIT :: :: TV WINFAST XP 200 :: :: SIL PCI za jos dva SATA uredjaja :: :: :: :: Hladjenje: 120x120 mm rea :: :: 120x120 mm to :: :: 90x90 mm HD :: :: 80x80 mm proceso :: :: 40x40x20mm Chipse :: :: :: :: svi naponi i temperature u max oterećenju procesora STABILN :: :: svi drajveri za WIN7 dostupn :: :: sve funkcionise besprekorno...od tetrisa, preko MKV filmova do renderovanj :: :: jedini nedostatak...nemam limcic za zadnji pane :: :: :: :: :: :: Ajmo ozbiljni znalci, a mogu i oni lektori sa reklamama u potpisu
Vidi cene na oglasima i to prodaj isključivo u delovima. Za celu konjfiguraciju ćeš dobiti bukvalno 50% manje. A što se tiče famoznog limčića, ni ja ga nemam u mojoj mašini. Naravno da će te 9 od 10 potencijalnih kupaca prvo pitati za to govnjivo parče lima pod izgovorom `ali tu će da ulazi prašina`. Zato sam ja vrlo često stavljao kao dodatak u oglasu `bez limčića` ili `ko oće limčić nek kupi novo` i sl... Osim estetike to nema nikakvu drugu f-ju. Prašina tu izlazi, ne ulazi, a kada gurneš mašinu pod sto to niko ne gleda...
pored toliko ventilatora koji uvace vazduh( a bogme ga i izbacuju ) sigurno je da je nema....kad bi se zezali....kompresor jednom u dva tri meseca i sve izgleda ko novo...znam da mi je na komad isplativije, ali vise nemam vremena ( citaj zivaca ) da ga rasparcavam, i piskaram gomilu oglasa za neprodate ostatke....u svakom slucaju hvala svima na bar orijentacionim ciframa
mogao si to i ovako da napises: prescot2.8@abit IS7&2x1gb&x1950pro256&2x250gb WD&dvdrw&chif550w case&benQ92fp vredi sto marke ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
:: Vidi cene na oglasima i to prodaj isključivo u delovima. Za celu konjfiguraciju ćeš dobiti bukvalno 50% manje. A što se tiče famoznog limčića, ni ja ga nemam u mojoj mašini. Naravno da će te 9 od 10 potencijalnih kupaca prvo pitati za to govnjivo parče lima pod izgovorom `ali tu će da ulazi prašina`. Zato sam ja vrlo često stavljao kao dodatak u oglasu `bez limčića` ili `ko oće limčić nek kupi novo` i sl... Osim estetike to nema nikakvu drugu f-ju. Prašina tu izlazi, ne ulazi, a kada gurneš mašinu pod sto to niko ne gleda.. :: :: ::
tebe kad su slali u radnju ko klinca, sigurno si do kuce pola pogubio...
:: mogao si to i ovako da napises :: prescot2.8@abit IS7&2x1gb&x1950pro256&2x250gb WD&dvdrw&chif550w case&benQ92f :: vredi sto mark :: __________________________________________________ :: http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jp :: ::
:: a sto se tice para to vredi bar 300 :: no kao i uvek bolje komponenta po komponenta :: :: a za limcic hebiga. : :: :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: ::
300e? Je l` me zajebavas? Ako uzme 120-130e, treba da bude srecan.
Za 140e moz` da se uzme dualCore, 8600GT, 2GB rama, realno, dosta bolja masina... :: ::
ma jok, kaze meni keva: `uzmi litar jogurta, a ako imaju jaja uzmi deset`. i ja uzmem deset litara jogurta. imali su jaja xD ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
:: tebe kad su slali u radnju ko klinca, sigurno si do kuce pola pogubio.. :: :: :: :: mogao si to i ovako da napises :: :: prescot2.8@abit IS7&2x1gb&x1950pro256&2x250gb WD&dvdrw&chif550w case&benQ92f :: :: vredi sto mark :: :: __________________________________________________ :: :: http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jp :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.