Drugari posto vec oko pola godine mucim ovog malog atoma koji je prikacen na sve zivo sto mu se moze prikaciti,u bojazni da ne odapne odlucio sam da uzmem neki socijalni komp...budzet je oko 25 000 imam tastaturu,misa,zvucnike...po mogucstvu da je amd konfiguracija...svaki predlog je dobro dosao :)
:: Drugari posto vec oko pola godine mucim ovog malog atoma koji je prikacen na sve zivo sto mu se moze prikaciti,u bojazni da ne odapne odlucio sam da uzmem neki socijalni komp...budzet je oko 25 000 imam tastaturu,misa,zvucnike...po mogucstvu da je amd konfiguracija...svaki predlog je dobro dosao : ::
:: Drugari posto vec oko pola godine mucim ovog malog atoma koji je prikacen na sve zivo sto mu se moze prikaciti,u bojazni da ne odapne odlucio sam da uzmem neki socijalni komp...budzet je oko 25 000 imam tastaturu,misa,zvucnike...po mogucstvu da je amd konfiguracija...svaki predlog je dobro dosao : ::
Takvima je najveća nesreća da ih ignorišeš što ti preporučujem.
Ima pravo na svoje mišljenje kakvo god da je, a za uvrede koje se nalaze u svakom postu, zna se ko je odgovoran. Ako i odgovorne nije briga, mene baš briga što se jednom od najposećenijih IT sajtova kod nas ovako nešto može pročitati.
:: Brate zbog ovakvih slepaca kao sto si ti, koji nemaju gde da se svadjaju i prepiru, prestajem i da ulazim na forum. Ali koji si ti coban, pakao.
:: Ovo najposećeniji sajt, tj. pcberza FORUM?!? hahahah :: Vi kao da ste pali sa kruške. Moj savet je i da ne dolazite više, uštedećete gomilu para i nećete biti PREVARENI od družine lopovluk iz ovdašnjih krajeva :: :: Normalno da vredjam MORONE koji se ovde pojave kako bi PREVARILI druge, ili pak one koji zaista sa PC-em nemaju veze iako glume stručnjake :: :: Čovek napiše `socijala` a vi odmah udri po grafičkim karticama, POLA KILOVATA napajanjima i sl. glupostima koje srču pare i labave budžet ... :: :: Zato sam iritiran i zato vas onako karuckam `na sitno`. Nemojte da se ljutite, ja vas onako jebuckarim polako, treba i neko to da radi. :):): :: :: Equinoxe, treba naravno i neko poput mene, da probudi iz letargije ove koji misle da je samo njihova poslednja i koji trljaju ruke jer su nekog prevarili. Narvno da treba neko i ISTINU da napiše, a ne da je maže i maskira poput vas ostalih :: :: IO tako ... karaću ja vas i dalje kada god budete preterivali ... ..
Imam za tebe predlog. Idi na forum Sveta Kompjutera, savršeno ćeš da se uklopiš, tamo je većina ljudi poput tebe.
Inače po mojem mišljenju bolje je da ima normalno napajanje a ne da komp rikne kada radi nešto. Vidim da je napomenuo da je sve i svašta nakačeno na njegov sadašnji atom, verovatno ima gomilu uređaja na usb-ovima pa je ipak bolje da ima dobro napajanje.
Evo ovako, pretpotstavljam da nemaš ni monitor, tako da bi moj neki predlog bio sledeće: 1. Za 100€ izabereš monitor 2. Za 150€ kupiš integrisanu AMD mašinu sa ATI-AMD pločom, sa sempronom 140 (radi ko zmaj), 2Gb ddr3 memorije, hdd 500gb, dvdrw i neko jeftinije pristojno kućište koje po mogućstvu unutra nema frontier, jnc ili ans napajanje (recimo blubery). Uklapa ti se u budžet.
:: Evo ovako, pretpotstavljam da nemaš ni monitor, tako da bi moj neki predlog bio sledeće :: 1. Za 100€ izabereš monito :: 2. Za 150€ kupiš integrisanu AMD mašinu sa ATI-AMD pločom, sa sempronom 140 (radi ko zmaj), 2Gb ddr3 memorije, hdd 500gb, dvdrw i neko jeftinije pristojno kućište koje po mogućstvu unutra nema frontier, jnc ili ans napajanje (recimo blubery). Uklapa ti se u budžet :: :: Evo jedne gotove mašine, socijala najstrašnij :: http://bit.ly/fVmAR :: :: ::
cesljaj oglase,uzmi nesto polovno sto ima garanciju,ako ne na sve gledaj da su u garanciji ploca,hdd i graficka,ostalo nije rizicno.Moze da se nadje lepa masina,ljudima je potreban kesh.
Imama monitor :), hvala ljudi za ovoliko predloga, jos samo jedno pitanje koja je razlika izmedju athlon x2 250,255 i 260 posto je razlika u ceni zanemarljiva,cak je i 255 najjeftiniji ?A sto se tice kucista sa napajanjem,jel je nebitno kog proizvodjaca pazarim,ili ipak nekog da preskocim....jos jednom hvala i sve najbolje
Razlika je u brzini - hercazi-radni takt na kome rade, realno ako je mala razlika u ceni, uzmes onaj sa najvecim radnim taktom-najbrzi, mada je bolje da uzmes AMD sa x3 umesto sa x2 jezgra.
A od kucista gledaj da izbegavas KME i Frontier , minimum bar neki bluebarry.
Imam monitor 22 tft tako da mi ne treba crt :))....Ljudi su bili u zabludi oko monitora jer to menja celu situaciju...ali svakako sto jeftinije prodjem to bolje,posto ne radim nesto specijalno na kompu osim sto skidam filmove,net,mjuza...hvala svima na odgovorima,vise strucnjaka na jednom mestu se ne moze naci :))
Aloooo,ako ti nesto ne ide u glavu to je tvoj problem. Decko nema alternativu na tu sumu novca..... Zbog toga sam i rekao da ne moze da kupi INTEL. To nije FanBojstvo nego cinjenica.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.