pozdrav forumasi evo ovako imam neku masinu sa plocom Asus A7V133 procesorom AMD Athlon, 750 MHz u everestu pise alias thunderbird,1 karticom 256mb sd rama,hdd-om 40gb i grafickom karticom nVIDIA RIVA TNT2 M64
hocu da dodam npr 512mb rama (na ovo sada ili da izbacim ovu sto imam ako ne moze da se upari) graficku neku malo jacu procesor neki preko 1ghz i da kupim nov hard disk 120,160...
napajanje je 300w i radi perfektno
koji procesor mi preporucujete,koju memoriju i koju graficku i koji hdd da uzmem,seagate,wd,samsung...?
ako je potrebna neka informacija,pitajte. hvala unapred
Jesi ti ispao iz vremenske masine ? :) Ako vec imas ram moze da se doda taj stari ram moze da radi zajedno, al nemoj bacati pare na taj komp bar mi iz buducnosti mozemo da ti sklopimo 20 puta jaci za 100e :)
:: pozdrav forumas :: evo ovak :: imam neku masinu sa plocom Asus A7V133 procesorom AMD Athlon, 750 MHz u everestu pise alias thunderbird,1 karticom 256mb sd rama,hdd-om 40gb i grafickom karticom nVIDIA RIVA TNT2 M6 :: :: hocu da dodam npr 512mb rama (na ovo sada ili da izbacim ovu sto imam ako ne moze da se upari :: graficku neku malo jac :: procesor neki preko 1gh :: i da kupim nov hard disk 120,160.. :: :: napajanje je 300w i radi perfektn :: :: koji procesor mi preporucujete,koju memoriju i koju graficku i koji hdd da uzmem,seagate,wd,samsung... :: :: ako je potrebna neka informacija,pitajte. :: hvala unapred
:: Ne isplati se to raditi. Bacas pare bezveze :: Ako te zanima ta retro varijanta prodacu ti ja intel full high end agp gejmerski komp za male pare. ::
ceprkao po tavanu i nasao u kutiji kuciste,upalio ga i radi :D to mi 5i kompjuter u kuci,nakacio na njega 22 incha lcd,bruji kao traktor i baguje ali kao satic radi. mislio sam da dodam nesto tako bzvz.
ne zanimaju me racunari,nemam vremena da sednem vise od 20 minuta dnevno,kakva crna kupovina gejming konfiguracija :)
:: ceprkao po tavanu i nasao u kutiji kuciste,upalio ga i radi :D to mi 5i kompjuter u kuci,nakacio na njega 22 incha lcd,bruji kao traktor i baguje ali kao satic radi. mislio sam da dodam nesto tako bzvz :: :: ne zanimaju me racunari,nemam vremena da sednem vise od 20 minuta dnevno,kakva crna kupovina gejming konfiguracija : :: :: znaci da ne dodajem procesor ni ram ni nista a :: ::
Ako hoćeš win XP na njemu, dodaj mu RAM i ima da poleti. Proveri ispravnost HDD i ako je ok nemoj da diraš ništa više od hardvera. Možda mu malo očistiš prašinu, otvoriš i očistiš napajanje i tako to.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.