Pozdrav ljudi...pre neki dan sam naleteo slucajno na ovaj forum trazeci nesto u vezi racunara...procitah par tema i....kontam da ste ok,mada se svadjate ponekad,ali i u tome je draz ponekad :D...pa bih vas eto zamolio ako biste mogli da mi date predlog za najjeftiniju sandy bridge platformu...dakle predlozi za proc, maticnu....i ako vam nije tesko za neki ram... Planiram da uzmem i neku gtx 560,citao sam da je izasla ali da je nema kod nas(da ne znate mozda koliko ce da kosta?) i neko napajanje,ali za to cu se snaci sam :) Pozdrav i hvala velika !!!
:: Ova maticna ne postoji na it svetu, pa nmg da proverim gde je ima : :: Jel mozes da mi kazes koja je ovo g skill ram,mslm koji proizvodjac? :: :: ::
Najjeftiniji ti je i5 2300 + bilo koja jeftina h68 ploca - - nema klokovanja i nije preskupo. Memorija neka ddr3 za 50-tak eura na 1.5volt, nebitno da li je 1600 ili 1333 Mhz, nema neke vidljive razlike.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.