Jbte pa onda ja za mog prescotta i 7900gs mogu da uzmem 200-250 evrica. Ide odma na oglas, samo da nadjem neki krs crt za 10 evra da prilozim uz njega:))))))))))))))))))))))
Nemam, jbg, ali imam CDRW, pa mogu da narezujem filmovi i serije dokumentarne Jedino sto mu vredi je monitor 15`, makar da se covek neizbuljuje, lepa dijagonala, nema sta!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: ali ti nemas :: 6. Graficka karta - Msi Nvidia Extreme 6600 - 256 mb/128 bit! (VRHUNSKA AGP GRAFICKA KARTA! )Original instalacioni cd! :: __________________________________________________ :: http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jp :: :: :: Comp je zver, celeraba 2400 mhz, hehe, moj pIII na 900 ga dere u svim sgmentima: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ::
Taman sam hteo da kupim, al jbg, ne salje u inostranstvo. Kaze moze da se proba na licu mesta, a pre toga rekao kako one igre rade u fullu, a i novije igre, e otisao bih da vidim kako to rade novije igre. Nema, covek daje i ORIGINAL disk od ploce i graficke, ja mislim da ovo mora da se kupi!
P.S. ja stvarno ne verujem ove ljude, sere mi se od njih. E, pa ovo da te bude SRAMOTA da poklonis nekom sirotistu, a kamoli da prodajes za ove pare! Slatko bih mu sastavio jednu poruku..
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Ja bi prihvatio, čisto sumnjam da u Nišu ima dalje da se pešači do kontejnera nego ovde :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: Da mi plati 150 evra da ga uzmem, razmislio bih.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.