Uzeo bih novi racunar u iznosu od 600 evra,za monitori zvucnike sam se vec odlucio (BENQ G2420HDBL i ALTEC LANSING VS4621) ali mi treba pomoc oko izbora ostalih komponenti u iznosu od 350 uvra.DVD -CD ROM ne bih kupovao,jer ga vec imam iz stare konfiguracije.Komjuter bi mi sluzio za igre,br rip filmove,muziku...Hvala unapred na odgovorima
Ova raletova ti je taman, jedino da uzmeš neko LCpower kućište sa 600W napajanjem, nije velika razlika a ulazi ti u budžet. Čisto da nam ne dođeš za šest meseci i kažeš `ja bi da uvalim GTX460 u konfiguraciju, koja bi mi bila najbolja?`, a mi ti na to povrnemo: `Čekaj malo golube, a da uzmeš ti prvo neko jače napajanje`.
- dobar monitor, zvučnici ok.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ovo napajanje koje je rale naveo moze da izgura ovu konfiguraciju bez problema?Pitam jer kad uzmem komp to je to,ne verujem da cu u skorijem vremenu da nadogradjujem komp.Pozdrav.
Može, ali trebaće ti adapter za grafičku jer nema 6-pin, u pitanju je napajanje za kancelarijske i fejsbuk kompove, realno ma 200W u najboljem slučaju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: :: Ovo napajanje koje je rale naveo moze da izgura ovu konfiguraciju bez problema?Pitam jer kad uzmem komp to je to,ne verujem da cu u skorijem vremenu da nadogradjujem komp.Pozdrav.
ok ako razlika nije velika uzecu to npajanje sto si ti naveo,nego gledam ovu plocu sto je rale naveo ...za nju i specifikaciji ne pise za podrzava x3 athlon II 450 procesor,da li gresim ili...?
:: ok ako razlika nije velika uzecu to npajanje sto si ti naveo,nego gledam ovu plocu sto je rale naveo ...za nju i specifikaciji ne pise za podrzava x3 athlon II 450 procesor,da li gresim ili...?
U svakom slučaju trebalo bi to da proveri kada bude kupovao napajanje. Za napajanje od 600W (LC POWER LC600H-12 600W) piše da ima 6-pinski konektor, ali neka proveri, za svaki slučaj.
EDIT: @vnemanja82 Nisi primetio da ga podržava, jer je redosled opadajući .
Pozdrav!
Vlada
:: Može, ali trebaće ti adapter za grafičku jer nema 6-pin, u pitanju je napajanje za kancelarijske i fejsbuk kompove, realno ma 200W u najboljem slučaju :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Ovo napajanje koje je rale naveo moze da izgura ovu konfiguraciju bez problema?Pitam jer kad uzmem komp to je to,ne verujem da cu u skorijem vremenu da nadogradjujem komp.Pozdrav.
ako uzmem napajanje od 600w nece mi trebati adapter za grafu?Hvala momci na pomoci,koliko buke oko napajanja,kad sam kupovao komp pre 5 godina bolela me briga za napajanje :)
ako uzmem napajanje od 600w nece mi trebati adapter za grafu?Hvala momci na pomoci,koliko buke oko napajanja,kad sam kupovao komp pre 5 godina bolela me briga za napajanje :)
:: ako uzmem napajanje od 600w nece mi trebati adapter za grafu?Hvala momci na pomoci,koliko buke oko napajanja,kad sam kupovao komp pre 5 godina bolela me briga za napajanje :)
ja te brate udavi:) reci mi samo jos jednu stvar (ipak se komp ne kupuje svaki dan0,vidim da ova grafa sto je rale predlozio ima hdmi izlaz,da li da je preko hdmi ili dvi prikljucim na monitor?sa kojim je izlazom bolji prikaz slike na monitoru kada su hd i br rip filmovi u pitanju??
:: :: ja te brate udavi:) reci mi samo jos jednu stvar (ipak se komp ne kupuje svaki dan0,vidim da ova grafa sto je rale predlozio ima hdmi izlaz,da li da je preko hdmi ili dvi prikljucim na monitor?sa kojim je izlazom bolji prikaz slike na monitoru kada su hd i br rip filmovi u pitanju??
ne planiram da je klokujem,onda cu na ustrb ploce uzeti 5770,u jednom od postova si pomenuo plocu MSI 770-C45,da li je ok nju da uzmem da bih imao pare za 5770?
:: :: ne planiram da je klokujem,onda cu na ustrb ploce uzeti 5770,u jednom od postova si pomenu :: plocu MSI 770-C45,da li je ok nju da uzmem da bih imao pare za 5770?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ja bih radije isao na ovako nesto
16.01.2011. 18:24
status: user broj poruka: 182
mmmmmmmmmmmm burek:)Hvala drustvo jos jednom,to je to,samo da ovi mangupi iz radnje gde planiram da uzmem komp imaju ove komponente i bice super ( da ne bude tipa `to ti ne valja bolje uzmi ovo`).javljam utisce kad sklopim masinicu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.