Simpatican odgovor gdine Morrow.Znam ja sta bi stavio ali ipak ne zelim da pucam previse na kuciste mada ono je jako bitno jer cuva komponente. E sad da imam vise kesa sigurno bih nabacio Coolermaster elite 335 sa napajanjem Simplepower 500w to izadje oko 75 e.Ali opet manje kostaju ova dva prvo oko 43 e drugo oko 53e. I hvala gospdine Raicu :)
Simpatičan odgovor na simpatično pitanje. Kućišta sa napajanjima, kućišta i napajanja su 3 pojma, najmanje.
Pozdrav!
Vlada
:: :: :: :: Simpatican odgovor gdine Morrow.Znam ja sta bi stavio ali ipak ne zelim da pucam previse na kuciste mada ono je jako bitno jer cuva komponente :: E sad da imam vise kesa sigurno bih nabacio Coolermaster elite 335 sa napajanjem Simplepower 500w to izadje oko 75 e.Ali opet manje kostaju ova dva prvo oko 43 e drugo oko 53e :: I hvala gospdine Raicu : ::
Mozes i ako hoces da izboksujes varijantu da uzmes kuciste Blueberry CN-832BK-OP i napajanje LC Power LC5550 V2.2, isto te izadje 55 eura kao i ono 7011B. Mislim da u Vip House-u imas obe komponente najpovoljnije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.