Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Predlog za konfiguraciju!!
STRANA 1 OD 1
andrejnp Predlog za konfiguraciju!! 10.01.2011. 10:20 T32529

status: user
broj poruka: 486
Neki Intel Quad 4-6 gb rama i ploca tu do neki 50k!! Npajanje imam 650 Thermaltake i 8800GT grafcika. Ploaca da ima min 8 za sata jel mi toliko treba, Treba mi za server!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
boztoga re 10.01.2011. 10:32 #281218

broj poruka: 516
1. za server kakav god ti ne treba takva graficka
2. kakav server? ozbiljan server ili server za counter strike za tebe i jos 7 drugara? :)
dukiduledu bravo boztoga 10.01.2011. 12:01 #281233

broj poruka: 826
zapazanje potpuno na mestu...grafika za server nije uopste bitna,zasto bzvz odvlaciti 150w ako nije neophodno da se na tom kompu igra...sem sto kaze boztoga,ukoliko nije server za neku igru .)
andrejnp Za internet cafe!!! 10.01.2011. 12:07 #281237

broj poruka: 486

Imam sad prethodno AMD 9850X4 2x2gb ram GA-MA790FX-DQ6 i u zadnje vreme kad ocu neki virtual da povucem sa njega da instaliram to traje boga vremena menjao sam sve moguce sistem ne ide po ne ide. Npr fajl 1gb kopira 5-10 minuta! Sto je mnogo je!!Kad rezem to traje uzasno dugo npr cvek dodje skine nesot sa neta i da mu narezme fajl 4gb traje 12 minuta na 8 brzina! Jvalja mi driver karnel.dll erorr, nvidia driver stop working i soatle gluposti a i izmanjao sam i ATI i Nvidia graficke i jedno 10 vrsta memorija!
A graficka mi treba da se i ja pomalo igram na njemu kad je puna igraonica, da malo ubijem vreme!

Pa reko prebacicu ovaj u igraonicu, dadat cu jos jedna komp a uzecu novi malo jaci mozda ne bude praavio problem!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs