Molim vas da mi pomognete. Treba da preporucim dobru konfiguraciju, a nisam bas u poslednje vreme stigao da ispratim novitete na IT trzistu. Ne verujem da ce se covek nesto preterano igrati na konfi, ali jednostavno zeli da ima kuci kvalitetnu i pouzdanu masinu. Evo sta sam ja uspeo da sastavim (nadoknadjujuci propusteno na brzaka). Svaki komentar i predlog je dobrodosao. Kada predlazete gledajte da to bude u cenovnom rangu vec navedenih komponenti. Hvala svima unapred.
Generalno on ima neku ideju da mu sada predlozim dobru konfu, pa da je kupi kasnije kada joj padne cena (njegova logika), ja sam mu rekao da gleda best by u trenutku kupovine, ali mozda je on i u pravu... ...nemam pojma. Svejedno svaki predlog je dobar. Znaci ti mislis da treba sacekati -Mostic-?
Ja sam se jos u drugom postu ogradio da za sebe ne bi postupio ovako. Jednostavno sada treba da mu predlozim konfu, da ne bi ispalo kako ne zelim to da uradim, covek insistira i to je to.
Nema smisla uzimati stariju arhitekturu kad se vec daje veci novac za komp. A i mnogo lakse ce kasnije prodati komponente kad bude hteo da ih proda. Dakle nek ide na nov Intelov cpu, chipset i ostalo...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
:: Ja sam se jos u drugom postu ogradio da za sebe ne bi postupio ovako. Jednostavno sada treba da mu predlozim konfu, da ne bi ispalo kako ne zelim to da uradim, covek insistira i to je to.
Malo mi je cudno sto je i7 950 procesor a graficka slabija uglavnom po meni dobar procesor treba i dobra graficka po meni gtx570 inace sve ostalo je dobro mada moze i 750w napajanje jer i nije neke cenovna razlika izmedju 650 i 750w
Malo mi je cudno sto je i7 950 procesor a graficka slabija uglavnom po meni dobar procesor treba i dobra graficka po meni gtx570 inace sve ostalo je dobro mada moze i 750w napajanje jer i nije neke cenovna razlika izmedju 650 i 750w
Mislio sam da ova grafa moze da potera sve nove igre na HIGH setovanjima na ovom monitoru rezolucije 1080p, a i rekoh da ne bi trebalo da se na njoj igra puno, pa otuda ova grafa. Masina nije planirana za overclock, zbog toga sam mislio da ce sasvim dovoljno biti i ovo napajanje. Mada, kad imas ovakvu masinu... Mozda se pod ``stare dane`` covek zainteresuje i za overclock, pa ne bi bilo lose da se stavi jace napajanje. U svakom slucaju hvala na predlozima.
Po meni naravno da bi morao da uzme 570, 580 ili da sačeka 560 zajedno sa sandy bridge-om. Svaka čast novi članu foruma!
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Malo mi je cudno sto je i7 950 procesor a graficka slabija uglavnom po meni dobar procesor treba i dobra graficka po meni gtx570 inace sve ostalo je dobro mada moze i 750w napajanje jer i nije neke cenovna razlika izmedju 650 i 750w
Tvoje postove najradije citam, jer si beskrajno duhovit i koristim ovu priliku da te pozdravim. E sad, stvarno nisam provalio da li mislis ozbiljno ili se zezas iz razloga sto neko vreme nisam pratio IT trziste i nemam pojma sta novo valja i po kojim se cenama valja.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.