Veelika preporuka je da kupis napajanje cooler master RS-460-PMSP-A3 460W. Pored zastita od preopterecenja i kratkog spoja itd najbitnije sto ga izdvaja od drugih je njegova snaga, a to je 36A na 12V grani koja ti omogucava da bocnes i teras naj novije grafike bez problema. Kod mene radi vec skoro 2 godine bez problema (ththth da ga ne ureknem) i to na sledecoj konfi: AMD 955 X4 3.2 Asus M4pro 2x 2GB 640GB hdd GeForce 8800 1x dvdrw ... Teram vecinom fullHD igre kad se igram, i nikad nisam imao problema tipa blokiranja, restarta ili nekih drugih simptoma slabog napajanja.... Pored svega toga on radi ne cujan i mlak. Nisam jos primetio da je vruc. Hteo sam da kupim neki od 750W corsair ili seasonic ali jednostavno nemam potrebe za tim. Mrzi me sad da trazim garanciju al mislim da je garancija 2-3 godine. Sad gledam cenu i ne mogu da verujem da se moze kupiti za 3100din??? Ja sam moje platio preko 5000din... Evo ti i link ka IT-u:
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.