e samo jos neznam za graficku da li da bude: 1.Grafička VGA kartica MSI ATI Radeon 4830 R4830-T2D1G-OC PCI-E 256-bit 1GB 2.SAPPHIRE HD5670 1GB 3.PowerColor HD5750 512M GDDR5 4. Ili ne cetvrta.. Sta mislite za ovu konfiguraciju? Ovo sve bi trebalo da kosta oko 38000din. da li bi moglo nesto bolje a i najveca mukami je graficka.
Stavi neko drugo napajanje, nesto tipa LC Power. A sto se grafe tice vidi da nadjes 5750 sa 1gb mislim da nije velika razlika u ceni. Keep cool, keep al the power.
Ne slusaj neke koji nikad nisu ni koristili kodigen (inace bolji je od lc) i sad ce mnogi da se nasmeju ovome al sta da radim. Solidan je i za tu konfiguraciju sasvim dovoljan. Grafika 5750 512 mb.Jedino hard disk neki veci 500 gb 640 ... razlika u ceni je za po 200-300 dinara vise. dodatak Za napajanje sam mislio da od kad sam to poceo da stavljam ljudima kodigen ni jedno nije `crklo` a lc su pa da ne lazem al preko 50 % otisla u vecna lovista :)
dodaj graficku na ovaj altos maximus: http://spedr.com/3bfxa i imaces intelov chipset h55m-e23, intel core i3, hdd 1 tb, ram 2gb DDR3 133MHz...itd + legalan win7 + office 2010...itd to ti je ovaj katalog: http://spedr.com/5qocx
Grafiku ti preporučujem 5750 ili 5770. Hard disk bi lično uzeo minimum od 1Tb eeeventualno 500Gb. Tristadvadeseticu ćeš napuniti očas posla, a uz to je WD plavac sa `samo` 16Mb keša. Razlika u ceni između njega i neke 500-ce sa 32Mb keša nije ni 10€ tako da kupovina dotičnog plavca nije opravdana.
vidim svi se bunite zbog 2GB ram memorije i 320 gb harda ali ja imam nameru to da dokupim kasnije kad sakupim a sad da potrosim vise para na graficku i procesor kije nemogu da se dogradjuju
solidna konfa :))) Ja bih uzeo gts 450 ili 5770 a ako nemas para uzmi malo jeftiniji proc recimo amd x4 ali nemoj nikako phenom x2 x3.Athlon amd x4 635 ti je 10 posto samo sporiji od tog fenoma a za razliku u ceni mozes da uzmes bolju graficku...Pozzzz... AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
ali pitao si za misljenje,i mi odgovaramo shodno pitanju...inace codegen nije bolje napajanje od LC power-a,codegen je jedno od najgorih napajanja koje se pravi...vise od 2 gb rama i u principu ne treba za igranje,to mozes i da dokupis kasnije...ploca dobra,procesor takodje...
Možda si ti stekao takav utisak ali grešiš sinak, ovaj, silno grešiš. Codegen je sranje kao i sva nekvalitetna Kineska napajanja.
:: Ne slusaj neke koji nikad nisu ni koristili kodigen (inace bolji je od lc) i sad ce mnogi da se nasmeju ovome al sta da radim. Solidan je i za tu konfiguraciju sasvim dovoljan. Grafika 5750 512 mb.Jedino hard disk neki veci 500 gb 640 ... razlika u ceni je za po 200-300 dinara vise :: dodata :: Za napajanje sam mislio da od kad sam to poceo da stavljam ljudima kodigen ni jedno nije `crklo` a lc su pa da ne lazem al preko 50 % otisla u vecna lovista : :: ::
:: Možda si ti stekao takav utisak ali grešiš sinak, ovaj, silno grešiš. Codegen je sranje kao i sva nekvalitetna Kineska napajanja :: :: ___________________________________ :: :: Master Splinter. :: :: :: Ne slusaj neke koji nikad nisu ni koristili kodigen (inace bolji je od lc) i sad ce mnogi da se nasmeju ovome al sta da radim. Solidan je i za tu konfiguraciju sasvim dovoljan. Grafika 5750 512 mb.Jedino hard disk neki veci 500 gb 640 ... razlika u ceni je za po 200-300 dinara vise :: :: dodata :: :: Za napajanje sam mislio da od kad sam to poceo da stavljam ljudima kodigen ni jedno nije `crklo` a lc su pa da ne lazem al preko 50 % otisla u vecna lovista : :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.