se cuje u dve igre Crysis WARHEAD i S.T.A.L.K.E.R. !! kad udjem u iigre pocnu one reklame i u glavnom meniju se cuje neko cijukanje tiho i svakom novom slikom(reklamom) se menja zvuk!! cim startujem igru prestane!! jel imao neko takvo iskustvo?????
pojasni mi sta znace zavojnice(apsolutno nemam predstavu kako izgleda i cemu sluzi) ?? jel ima neki nacin da sredim te zavojnice?? znaci siguran si da ne moze nesto da se osteti ako na primer ostavim igru u glavnom meniju neko duze vreme uz to pistanje........ inace hvala na odgovoru
:: Možeš da ih prelakiraš, obično to pomogne, samo nađi koja pišti :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS ::
neke slike da ja vidim kako to izgleda. a za lak pitanje koji da uzmem... izvinite posto ne znam o tim zavojnicama ni 1% zato ovako pitam. a da graficka je 4870 x2 opkoljena tunelom za odvod vazduha.
ako krci oslusni napajanje.Cudno mi da pisti samo na tim uvodima mada sve je moguce.Mozda malo kad se zagreje lepo legne zavojnica pa se ne cuje.Oslusni i napajanje pa plocu i graficku pa posle ako je grafa,skidaj tunel,nema ti druge.A ako se cuje samo na uvodu onda i nemas jos potrebu da ih lakiras. AMD Athlon II X4 630 3,45ghz 1,39v stock
Nemaju grafičke one izvorne zavojnice gde im vidiš namotaje, to im dođu one kockice sa L pored, recimo L22. Uglavnom to sranje vibrira i cvili, najbolja varijanta je ako pored ima mesta da istisneš malo lepka pored ako imaš onaj pištolj za toplo lepljenje tako da se zalepi za pcb, manje će da vibrira.
Samo proveri prvo da li je grafička, najbolje pozajmi neku drugu pa ako cvili i sa njom najverovatnije je ploča. Iako može i napajanje da bude u pitanju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
cak i kad odem u options ne pisti. e sad jos jedna fora oko tog pistanja. pre oko 3 god sam pikao race driver i opet u meniju je pistao monitor. kad pocne da ucitava trku nestane!! naravno to je bilo na starom kompu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.